Яловичина, запечена в меду
(покроковий рецепт з фото)
Це один з найбільш вдалих рецептів приготування яловичини. Дуже цікаве, смачне і трохи пікантне блюдо. Відмінний варіант для святкової страви.
Спробуйте приготувати таке м'ясо до новорічного столу. Вашим гостям таке блюдо обов'язково сподобається. Його оцінять всі! хай щастить!
- Яловичина - 1, 5 кілограма
- Мед - 2 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 30 грам
- Часник - 3-4 зубчиків
- Розмарин - 1 штук
- Чебрець - 1-2 штуки
- Сіль - За смаком
Розітріть в ступці розмарин, чебрець і часник. Додайте трохи солі.
Потім натріть м'ясо приготовленої пастою. Залиште на 1 час, щоб воно просочилося усіма ароматами.
Загорніть м'ясо у фольгу і поставте в духовку, розігріту до 200 градусів, з 40 хвилин. Потім фольгу відкрийте. М'ясо змастіть медом. Зверху на нього викладіть трохи вершкового масла і пару гілочок чебрецю. Поставте назад в духовку ще хвилин на 20.
Подавайте з картоплею або овочами.
Смачного!
Смачного!