Рецепт Яловичина, запечена в меду фото

Яловичина, запечена в меду
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Яловичина
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Це один з найбільш вдалих рецептів приготування яловичини. Дуже цікаве, смачне і трохи пікантне блюдо. Відмінний варіант для святкової страви.

Опис приготування:

Спробуйте приготувати таке м'ясо до новорічного столу. Вашим гостям таке блюдо обов'язково сподобається. Його оцінять всі! хай щастить!

  • Яловичина - 1, 5 кілограма
  • Мед - 2 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 30 грам
  • Часник - 3-4 зубчиків
  • Розмарин - 1 штук
  • Чебрець - 1-2 штуки
  • Сіль - За смаком
яловичина, запечена в меду - фото крок 1
Розітріть в ступці розмарин, чебрець і часник. Додайте трохи солі.
яловичина, запечена в меду - фото крок 2
Потім натріть м'ясо приготовленої пастою. Залиште на 1 час, щоб воно просочилося усіма ароматами.
яловичина, запечена в меду - фото крок 3
Загорніть м'ясо у фольгу і поставте в духовку, розігріту до 200 градусів, з 40 хвилин. Потім фольгу відкрийте. М'ясо змастіть медом. Зверху на нього викладіть трохи вершкового масла і пару гілочок чебрецю. Поставте назад в духовку ще хвилин на 20.
яловичина, запечена в меду - фото крок 4
Подавайте з картоплею або овочами.
Смачного!

Схожі рецепти