Рецепт Пряники без меду фото

Пряники без меду
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто
Пісні страви
На полуденок , На святковий стіл
Випічка , Пряники
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 55 хв.

Хочу поділитися з вами однією з варіацій на всім відомий простий і смачний домашній пиріг. Якщо хочете приготувати простий десерт до чаю, пряник без меду в домашніх умовах - то, що треба.

Опис приготування:

Хочу звернути вашу увагу на те, що перед вами простий рецепт пряники без меду і цукру. Якщо ви використовуватиме кислувате варення, то найкраще додайте трохи цукру або пудри. Але про все по порядку.

Перед подачею пряник без меду в домашніх умовах може бути доповнена цукровою пудрою або карамельною глазур'ю, наприклад.

Смачного!

  • Кефір - 1 Склянка (або молоко)
  • Варення - 1 Склянка
  • Яйце - 2 штуки
  • Борошно - 1.5-2 склянки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Мускатний горіх - 1 щіпка
  • Обкладинка - 1 щіпка
1
Для початку збийте яйця з дрібкою солі.
2
Додайте молоко або кефір, перемішайте до однорідності.
3
Викладіть варення. Найкраще використовувати густе і досить солодке: яблучне або грушеве, наприклад.
4
Розпушувач разом з борошном просійте і поступово всипати, продовжуючи перемішувати. Тісто має мати консистенцію густої сметани.
5
Для аромату використовую корицю і мускатний горіх, але ви можете додати ванільну есенцію, наприклад.
6
Замісити однорідне тісто без грудочок.
7
Форму для випічки змастіть маслом і присипте борошном. Викладіть тісто.
8
Надішліть в розігріту духовку і випікайте при температурі 180 градусів до готовності.

Схожі рецепти