Гасіння капусти в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Частенько роблю гарнір з капусти до м'яса, рибі, сосисок або ковбасок на грилі. Розповім і вам, як загасити капусту в мультиварці. Страва смачна, просте в приготуванні і недороге.
Тушкована капуста - це смачна страва, проте частенько вона виходить занадто рідка, якщо додасте занадто багато води. Щоб уникнути такого ефекту використовую мультиварку. Капусту і інші овочі наріжте тонко, потім помістіть в чашу мультиварки, додайте томатний соус і тушкуйте.
- Капуста - 600-800 грам
- Цибулина - 1 штука
- Морквина - 1 штука
- Часниковий порошок - 1 Чайна ложка
- Петрушка сушена - 1 Чайна ложка
- Соус томатний - 100 мілілітрів
- Сіль, чорний мелений перець - За смаком
- Вода - 30 мілілітрів
1. Капусту вимийте, потім обірвемо верхні листки і наріжте тонко. Очистіть цибулину і наріжте її тонкими півкільцями, морквину подрібніть на крупній тертці.
2. Розігрійте мультиварку: виставте режим «Жарка», налийте олію і викладіть цибулю з морквою, обсмажте їх до золотистого кольору. Слідом додайте капусту.
3. Викладіть томатний соус, всі спеції і сіль за смаком, перемішайте. Влийте воду і закрийте кришку, встановіть режим «Гасіння» і час 35 хвилин.
4. Після закінчення процесу гасіння перекладіть страву в тарілку. Подавайте з зеленню, гірчицею і ковбасками.