Рецепт Гасіння капусти в мультиварці фото

Гасіння капусти в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі , Капуста , Морква , Цибуля , Білокачанна капуста
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Гарніри
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 50 хв.

Частенько роблю гарнір з капусти до м'яса, рибі, сосисок або ковбасок на грилі. Розповім і вам, як загасити капусту в мультиварці. Страва смачна, просте в приготуванні і недороге.

Опис приготування:

Тушкована капуста - це смачна страва, проте частенько вона виходить занадто рідка, якщо додасте занадто багато води. Щоб уникнути такого ефекту використовую мультиварку. Капусту і інші овочі наріжте тонко, потім помістіть в чашу мультиварки, додайте томатний соус і тушкуйте.

  • Капуста - 600-800 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Морквина - 1 штука
  • Часниковий порошок - 1 Чайна ложка
  • Петрушка сушена - 1 Чайна ложка
  • Соус томатний - 100 мілілітрів
  • Сіль, чорний мелений перець - За смаком
  • Вода - 30 мілілітрів
гасіння капусти в мультиварці - фото крок 1
1. Капусту вимийте, потім обірвемо верхні листки і наріжте тонко. Очистіть цибулину і наріжте її тонкими півкільцями, морквину подрібніть на крупній тертці.
гасіння капусти в мультиварці - фото крок 2
2. Розігрійте мультиварку: виставте режим «Жарка», налийте олію і викладіть цибулю з морквою, обсмажте їх до золотистого кольору. Слідом додайте капусту.
гасіння капусти в мультиварці - фото крок 3
3. Викладіть томатний соус, всі спеції і сіль за смаком, перемішайте. Влийте воду і закрийте кришку, встановіть режим «Гасіння» і час 35 хвилин.
гасіння капусти в мультиварці - фото крок 4
4. Після закінчення процесу гасіння перекладіть страву в тарілку. Подавайте з зеленню, гірчицею і ковбасками.

Схожі рецепти