Рецепт Солянка з капусти з грибами в мультиварці фото

Солянка з капусти з грибами в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Капуста , Гриби
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , Для діабетиків
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Солянка з грибів і капусти - відмінний вечерю в холодну пору року. Нехитрі інгредієнти, які потрібні для страви, практично завжди є під рукою у кожної господині. Пробуємо?


Опис приготування:

Хочете дізнатися, як приготувати солянку з капусти з грибами в мультиварці? Це дуже просто, особливо, якщо використовувати для цього мультиварку. Вам знадобиться просто скласти всі інгредієнти в неї, а через годину смачне блюдо буде готово!

  • Білокачанна капуста - 700 грам
  • Гливи - 500 грам
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Огірок солоний - 1 штука
  • Вода - 50 мілілітрів
  • Кетчуп - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 2 чайних ложки
  • Рослинна олія - 50 мілілітрів
  • Перець горошком - 7 штук
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Перець мелений - 1 щіпка
солянка з капусти з грибами в мультиварці - фото крок 1
Цибулю очистіть і наріжте соломкою або півкільцями. Поставте мультиварку в режим"Жарка" , пассеруйте цибулю на рослинній олії до золотистого відтінку.
солянка з капусти з грибами в мультиварці - фото крок 2
Гриби вимийте, щоб повністю звільнити їх від піску і землі. Наріжте їх великими шматками. Якщо у вас немає глив, то можете використовувати печериці, смак страви це не зіпсує. Гриби додайте в чашу мультиварки, також покладіть в неї дрібно нарізану солоний огірок, Тушіте 10 хвилин.
солянка з капусти з грибами в мультиварці - фото крок 3
Слідом додайте спеції, сіль, воду, цукор, гарненько розмішайте всі інгредієнти дерев'яною лопаткою. Гасіть близько години під закритою кришкою.

Схожі рецепти