Солянка з капусти з грибами в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Солянка з грибів і капусти - відмінний вечерю в холодну пору року. Нехитрі інгредієнти, які потрібні для страви, практично завжди є під рукою у кожної господині. Пробуємо?
Хочете дізнатися, як приготувати солянку з капусти з грибами в мультиварці? Це дуже просто, особливо, якщо використовувати для цього мультиварку. Вам знадобиться просто скласти всі інгредієнти в неї, а через годину смачне блюдо буде готово!
- Білокачанна капуста - 700 грам
- Гливи - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Огірок солоний - 1 штука
- Вода - 50 мілілітрів
- Кетчуп - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Цукор - 2 чайних ложки
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
- Перець горошком - 7 штук
- Лавровий лист - 2 штуки
- Перець мелений - 1 щіпка
Цибулю очистіть і наріжте соломкою або півкільцями. Поставте мультиварку в режим "жарка", пассеруйте цибулю на рослинній олії до золотистого відтінку.
Гриби вимийте, щоб повністю звільнити їх від піску і землі. Наріжте їх великими шматками. Якщо у вас немає глив, то можете використовувати печериці, смак страви це не зіпсує. Гриби додайте в чашу мультиварки, також покладіть в неї дрібно нарізану солоний огірок, Тушіте 10 хвилин.
Слідом додайте спеції, сіль, воду, цукор, гарненько розмішайте всі інгредієнти дерев'яною лопаткою. Гасіть близько години під закритою кришкою.