Рецепт Солянка з квашеної капусти в мультиварці фото

Солянка з квашеної капусти в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Капуста , Квашена капуста , Гриби
Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Кисле
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.

Грибна солянка з квашеної капусти в мультиварці в домашніх умовах - приголомшлива ідея для обіду або вечері. Готується швидко, абсолютно нескладно і з мінімумом інгредієнтів.

Опис приготування:

Використовувати в рецепті приготування солянки з квашеної капусти в мультиварці можна не тільки гриби, але і копченості або м'ясо, наприклад. Виходить дуже ситне і насичене блюдо для всієї родини.

1. На дно чаші налийте трохи олії, включите режим"Жарка" .

2. Очистіть цибулину, наріжте її тонкими півкільцями.

3. Надішліть в чашу і обсмажте до прозорості.

4. Тим часом очистіть моркву, наріжте її брусочками.

5. Викладіть в чашу і продовжуйте смажити ще пару хвилин.

6. Гриби вимийте, обсушити і додайте до овочів.

7. Квашену капусту відіжміть від розсолу і викладіть в чашу. Смажте ще кілька хвилин, постійно помішуючи.

8. Посоліть і поперчіть за смаком, додайте томатний соус, все як слід перемішайте.

9. Викладіть зверху лавровий лист. Увімкніть режим"Гасіння" хвилин 20-30.

Ось такий простий варіант, як приготувати солянку з квашеної капусти в мультиварці. Перед подачею її можна присипати свіжою зеленню.

  • Квашена капуста - 500 грам
  • Гриби - 300 грам
  • Томатний соус - 1 Склянка
  • Цибулина - 1-2 штук
  • Морква - 1 штука
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1 За смаком
  • Перець - 1 За смаком
  • Лавровий лист - 1-2 штук
Використовувати в рецепті приготування солянки з квашеної капусти в мультиварці можна не тільки гриби, але і копченості або м'ясо, наприклад. Виходить дуже ситне і насичене блюдо для всієї родини.

1. На дно чаші налийте трохи олії, включите режим"Жарка" .

2. Очистіть цибулину, наріжте її тонкими півкільцями.

3. Надішліть в чашу і обсмажте до прозорості.

4. Тим часом очистіть моркву, наріжте її брусочками.

5. Викладіть в чашу і продовжуйте смажити ще пару хвилин.

6. Гриби вимийте, обсушити і додайте до овочів.

7. Квашену капусту відіжміть від розсолу і викладіть в чашу. Смажте ще кілька хвилин, постійно помішуючи.

8. Посоліть і поперчіть за смаком, додайте томатний соус, все як слід перемішайте.

9. Викладіть зверху лавровий лист. Увімкніть режим"Гасіння" хвилин 20-30.

Ось такий простий варіант, як приготувати солянку з квашеної капусти в мультиварці. Перед подачею її можна присипати свіжою зеленню.

Схожі рецепти