Солянка з квашеної капусти в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Грибна солянка з квашеної капусти в мультиварці в домашніх умовах - приголомшлива ідея для обіду або вечері. Готується швидко, абсолютно нескладно і з мінімумом інгредієнтів.
Використовувати в рецепті приготування солянки з квашеної капусти в мультиварці можна не тільки гриби, але і копченості або м'ясо, наприклад. Виходить дуже ситне і насичене блюдо для всієї родини.
1. На дно чаші налийте трохи олії, включите режим "жарка" .
2. Очистіть цибулину, наріжте її тонкими півкільцями.
3. Надішліть в чашу і обсмажте до прозорості.
4. Тим часом очистіть моркву, наріжте її брусочками.
5. Викладіть в чашу і продовжуйте смажити ще пару хвилин.
6. Гриби вимийте, обсушити і додайте до овочів.
7. Квашену капусту відіжміть від розсолу і викладіть в чашу. Смажте ще кілька хвилин, постійно помішуючи.
8. Посоліть і поперчіть за смаком, додайте томатний соус, все як слід перемішайте.
9. Викладіть зверху лавровий лист. Увімкніть режим "гасіння" хвилин 20-30.
Ось такий простий варіант, як приготувати солянку з квашеної капусти в мультиварці. Перед подачею її можна присипати свіжою зеленню.
- Квашена капуста - 500 грам
- Гриби - 300 грам
- Томатний соус - 1 Склянка
- Цибулина - 1-2 штук
- Морква - 1 штука
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 За смаком
- Перець - 1 За смаком
- Лавровий лист - 1-2 штук
1. На дно чаші налийте трохи олії, включите режим "жарка" .
2. Очистіть цибулину, наріжте її тонкими півкільцями.
3. Надішліть в чашу і обсмажте до прозорості.
4. Тим часом очистіть моркву, наріжте її брусочками.
5. Викладіть в чашу і продовжуйте смажити ще пару хвилин.
6. Гриби вимийте, обсушити і додайте до овочів.
7. Квашену капусту відіжміть від розсолу і викладіть в чашу. Смажте ще кілька хвилин, постійно помішуючи.
8. Посоліть і поперчіть за смаком, додайте томатний соус, все як слід перемішайте.
9. Викладіть зверху лавровий лист. Увімкніть режим "гасіння" хвилин 20-30.
Ось такий простий варіант, як приготувати солянку з квашеної капусти в мультиварці. Перед подачею її можна присипати свіжою зеленню.