Рецепт Солянка з квашеної капусти з м'ясом фото

Солянка з квашеної капусти з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Свинина , Капуста , Квашена капуста , Морква
Пісні страви
На обід , На вечерю
Супи , Кисле , Солянка
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Ситне і смачне гаряче блюдо на обід, від якого у вас вже, признайтесь, слинки потекли! Дивіться і записуйте в куховарську книгу рецепт приготування солянки з квашеної капусти з м'ясом!

Опис приготування:

Насичений смак квашеної капусти буквально затьмарить собою смак і овочів та інших інгредієнтів. Хіба тільки свинина здатна буде скласти конкуренцію. До речі, щоб приготувати солянку з квашеної капусти з м'ясом ви можете взяти також яловичину замість свинини. Дуже смачний бульйон виходить, коли м'ясо на кістці. Якщо хочете, ви можете додати в солянку картоплю для ситності.

  • Капуста квашена - 125 грам
  • Морквина - 1-2 штук
  • Петрушка - За смаком
  • Цибуля - 1-2 штук
  • Борошно - 1-2 Ст. Ложок
  • Томатне пюре або паста - 25 грам
  • Маргарин - 1-2 Ст. Ложок
  • Крем - 10 грам
  • Лавровий лист, спеції - За смаком
  • Свинина - 400 грам
  • Сіль - За смаком
1
Поріжте крупно м'ясо (в моєму випадку - свинина). Поставте варитися. Раджу спочатку поставити гаситися капусту, на неї йде більше часу, а потім - м'ясо.
2
Якщо вам попалася дуже кисла капуста, промийте її і відіжміть.
3
Викладіть капусту в казан або глибоку каструлю з товстими стінками. Додайте томатне пюре, цукор (за смаком, приблизно чайну ложку), маргарин.
4
Гарненько перемішайте всі, додайте трохи простої води або бульйону. Гасіть спочатку на сильному вогні.
5
Потім вогонь зменшите і тушкуйте години два-два з половиною. Час від часу помішуйте капусту.
6
Потім вогонь зменшите і тушкуйте години два-два з половиною. Час від часу помішуйте капусту.
7
Поки гаситься капуста і вариться м'ясо, поріжте дрібно цибулю і натріть на тертці моркву.
8
Обсмажте овочі в олії до рум'яного кольору.
9
Додайте овочі обсмажені в капусту, перемішайте. А потім перекладіть тушковану капусту в каструлю до м'яса (бульйон м'ясний вже повинен кипіти). Додайте спеції, лавровий лист, варіть хвилин 20-30. Також змішайте борошно з маргарином і додайте в солянку.
10
Поріжте дрібно кріп і додайте в самому кінці варіння в солянку.
11
Готову солянку з квашеної капусти з м'ясом подавайте зі сметаною і чорним хлібом. Смачного!

Схожі рецепти