Рецепт Солянка з квашеної капусти фото

Солянка з квашеної капусти
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Капуста , Квашена капуста , Гриби , Цибуля
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На полуденок , На швидку руку
Гарячі страви , Кисле
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Це традиційний рецепт приготування солянки на сковороді з подальшим запіканням в духовці. Незважаючи на копіткість приготування, солянка з квашеної капусти користується великою популярністю.

Опис приготування:

Це дуже ситне блюдо, а поєднання квашеної капусти, шинки, ковбаси і грибів - чудове! Приготуйте за цим рецептом солянку, і ви зможете побалувати смакові рецептори навіть найвибагливішого гурмана. Гриби попередньо потрібно замочити, а краще їх залишити в холодній воді на ніч.

  • Квашена капуста - 300 грам
  • Ковбаса копчена - 200 грам
  • Шинка - 200 грам
  • Гриби сушені - 100 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Сіль і спеції - За смаком
  • Свинина - 300 грам
солянка з квашеної капусти - фото крок 1
1. Для цієї страви нам знадобляться найпростіші продукти і сушені гриби - це родзинка солянки.
солянка з квашеної капусти - фото крок 2
2. Замочіть гриби в холодній воді на одну годину.
солянка з квашеної капусти - фото крок 3
3. Капусту потрібно промити в трьох водах і залишити на друшляку, щоб стекла зайва рідина.
солянка з квашеної капусти - фото крок 4
4. Обсмажуємо цибулю на вершковому маслі.
солянка з квашеної капусти - фото крок 5
5. Додаємо капусту, смажимо близько 3 хвилин, постійно помішуючи. Після цього заливаємо отриманий"сік" після грибів і тушкуємо до повного випаровування рідини.
солянка з квашеної капусти - фото крок 6
6. Окремо обсмажуємо свинину до повної готовності.
солянка з квашеної капусти - фото крок 7
7. Нарізаємо шинку кубиками, відправляємо її до капусти.
солянка з квашеної капусти - фото крок 8
8. Так само нарізаємо копчену ковбасу, і теж відправляємо до капусти.
солянка з квашеної капусти - фото крок 9
9. Окремо обсмажуємо на вершковому маслі борошно до золотистого кольору.
солянка з квашеної капусти - фото крок 10
10. Додаємо соус до капусти, помішувати і обсмажуємо кілька хвилин.
солянка з квашеної капусти - фото крок 11
11. Викладаємо все в форму для запікання, і відправляємо солянку в духовку на 25 хвилин.
солянка з квашеної капусти - фото крок 12
12. Подаємо в гарячому або холодному вигляді як самостійне блюдо.

Схожі рецепти