Солянка з квашеної капусти
(покроковий рецепт з фото)
Це традиційний рецепт приготування солянки на сковороді з подальшим запіканням в духовці. Незважаючи на копіткість приготування, солянка з квашеної капусти користується великою популярністю.
Це дуже ситне блюдо, а поєднання квашеної капусти, шинки, ковбаси і грибів - чудове! Приготуйте за цим рецептом солянку, і ви зможете побалувати смакові рецептори навіть найвибагливішого гурмана. Гриби попередньо потрібно замочити, а краще їх залишити в холодній воді на ніч.
- Квашена капуста - 300 грам
- Ковбаса копчена - 200 грам
- Шинка - 200 грам
- Гриби сушені - 100 грам
- Цибуля - 1 штука
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 100 грам
- Сіль і спеції - За смаком
- Свинина - 300 грам
1. Для цієї страви нам знадобляться найпростіші продукти і сушені гриби - це родзинка солянки.
2. Замочіть гриби в холодній воді на одну годину.
3. Капусту потрібно промити в трьох водах і залишити на друшляку, щоб стекла зайва рідина.
4. Обсмажуємо цибулю на вершковому маслі.
5. Додаємо капусту, смажимо близько 3 хвилин, постійно помішуючи. Після цього заливаємо отриманий "сік" після грибів і тушкуємо до повного випаровування рідини.
6. Окремо обсмажуємо свинину до повної готовності.
7. Нарізаємо шинку кубиками, відправляємо її до капусти.
8. Так само нарізаємо копчену ковбасу, і теж відправляємо до капусти.
9. Окремо обсмажуємо на вершковому маслі борошно до золотистого кольору.
10. Додаємо соус до капусти, помішувати і обсмажуємо кілька хвилин.
11. Викладаємо все в форму для запікання, і відправляємо солянку в духовку на 25 хвилин.
12. Подаємо в гарячому або холодному вигляді як самостійне блюдо.