Рецепт Солянка з капусти в мультиварці фото

Солянка з капусти в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Капуста
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід
Гарячі страви , Гарніри
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Солянка - це не тільки смачний суп, але і чудовий гарнір з капусти, приготування якого при наявності мультиварки перетворюється на справжнє задоволення!

Опис приготування:

Безсумнівна перевага цієї страви полягає в тому, що подавати солянку з капусти цілком доречно і в холодному, і в гарячому вигляді. Крім того, солянку люблять і м'ясоїди, і вегетаріанці, а приготувати її можна не тільки зі свіжої, але і з квашеної капусти - в Німеччині і деяких областях Франції це національне блюдо.

Звичайно, для святкового столу підходять тільки"елітні" різновиди цієї страви - з bavarskimi kolbaskami, копченим окостом або хорошою шинкою - але для повсякденного меню вам напевно стане в нагоді простий рецепт солянки з капусти в мультиварці.

Приступимо? :)


  • Капуста - 1 штука (вилок приблизно 1 кг - за вирахуванням качана і верхніх листків)
  • Морква - 1-2 штук
  • Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
  • Масло рослинне - 1-2 Ст. Ложок
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Вода - 3/4 склянки
  • Томатна паста - 2-3 Ст. Ложок
  • Ларів лист - 1 штука
солянка з капусти в мультиварці - фото крок 1
Насамперед потрібно нашаткувати капусту.
солянка з капусти в мультиварці - фото крок 2
Морква вимити, почистити і натерти на крупній тертці, цибулю почистити і подрібнити ножем.
солянка з капусти в мультиварці - фото крок 3
Налити в чашу мультиварки рослинне масло.
солянка з капусти в мультиварці - фото крок 4
І спасерувати в ньому цибулю.
солянка з капусти в мультиварці - фото крок 5
Тим часом перемішати капусту з морквою, злегка придушивши руками, щоб овочі пустили сік.
Відправимо її в чашу мультиварки, режим"Гасіння" " (цибуля, до речі. Можна обсмажувати на цьому ж режимі, щоб потім не плутатися).
солянка з капусти в мультиварці - фото крок 6
Вливаємо воду, змішану з томатним соком, сіллю і перцем, кидаємо лаврушку і закриваємо кришку. Готуємо півгодини, потім пробуємо. Якщо капуста ще не готова, додаємо 10-15 хвилин.
солянка з капусти в мультиварці - фото крок 7
Готову капусту подавати як гарячою, так і остигнула. Смачного!

Схожі рецепти