Гарнір з моркви
(покроковий рецепт з фото)
Гарнір з моркви я роблю солодким, з медом. Раджу так само додати тертого імбиру і дрібку мускатного горіха. Смак приголомшливий! Гарнір з моркви відмінно підходить до рибних страв і до курки.
Особисто я гарнір з моркви НЕ солю і не перчу. Мені подобається смак і аромат мускатного горіха і імбиру. Морква, солодкий овоч, з медом поєднується прекрасно. Якщо у вашому будинку не люблять варену і тушковану моркву, я впевнена, цей гарнір їм припаде до смаку. Якщо ви хочете схуднути або постите, замініть вершкове масло рослинним. Насолоджуйтесь смачним і корисним гарніром.
- Морква - 3 штуки
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки (розділіть вершкове масло на дві частини. Використовувати будемо за різними призначеннями.)
- Вода - 1 Чайна ложка
- Мед - 1 Чайна ложка
- Подрібнений імбир - 1 Чайна ложка
- Тертий мускатний горіх - 1-2 Щепоток
Помийте, почистіть моркву і натріть тонкою соломкою.
Розтопити вершкове масло. Змішайте його з медом, мускатним горіхом і водою. Викладіть в чашку з отриманим соусом морква.
Поки морква вимочується в соусі, обсмажте тертий імбир на другій частині вершкового масла.
До імбиру викладіть моркву разом з соусом. Гасіть гарнір з моркви 10-15 хвилин. Перед подачею прикрасьте зеленню.