Рецепт Гарбуз по-грецьки фото

Гарбуз по-грецьки
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі , Гарбуз
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 40 хв.

Любіть страви з гарбузом? Як різноманітності пропоную вам дуже класний і апетитний варіант, який припаде до смаку не тільки дорослим, але і дітям. Обов'язково спробуйте, це смачно і просто!

Опис приготування:

Перед вами докладна розповідь про те, як приготувати гарбуз по-грецьки зі спеціями. Ця страва досить універсально, адже його можна подавати до столу і самостійно, і доповнивши гарячим (м'ясом, наприклад). Ароматна, м'яка і пікантна гарбуз точно не залишить вас байдужими

  • Гарбуз - 500 грам
  • Рослинна олія - 50 мілілітрів
  • Вода - 50 мілілітрів
  • Паста томатна - 40 грам
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Сіль і спеції - За смаком (перець, базилік, паприка)
гарбуз по-грецьки - фото крок 1
1. На сковороді розігрійте олію. Викладіть очищену і нарізану кубиками гарбуз. На сильному вогні обсмажте до утворення рум'яної скоринки.
гарбуз по-грецьки - фото крок 2
2. Знизьте вогонь до середнього, додайте томатну пасту, подрібнений часник, сіль і спеції.
гарбуз по-грецьки - фото крок 3
3. Акуратно перемішайте і млоїте на вогні ще буквально хвилинку.
гарбуз по-грецьки - фото крок 4
4. Перекладіть гарбуз у жароміцних форму, додайте воду. Накрийте форму фольгою і відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 15-20 хвилин.
гарбуз по-грецьки - фото крок 5
5. Після можна акуратно зняти фольгу і ще хвилин 5 підрум'янити гарбуз. Перед подачею доповніть свіжою зеленню.
Смачного!

Схожі рецепти