Гарбуз по-грецьки
(покроковий рецепт з фото)
Любіть страви з гарбузом? Як різноманітності пропоную вам дуже класний і апетитний варіант, який припаде до смаку не тільки дорослим, але і дітям. Обов'язково спробуйте, це смачно і просто!
Перед вами докладна розповідь про те, як приготувати гарбуз по-грецьки зі спеціями. Ця страва досить універсально, адже його можна подавати до столу і самостійно, і доповнивши гарячим (м'ясом, наприклад). Ароматна, м'яка і пікантна гарбуз точно не залишить вас байдужими
- Гарбуз - 500 грам
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
- Вода - 50 мілілітрів
- Паста томатна - 40 грам
- Часник - 2-3 зубчиків
- Сіль і спеції - За смаком (перець, базилік, паприка)
1. На сковороді розігрійте олію. Викладіть очищену і нарізану кубиками гарбуз. На сильному вогні обсмажте до утворення рум'яної скоринки.
2. Знизьте вогонь до середнього, додайте томатну пасту, подрібнений часник, сіль і спеції.
3. Акуратно перемішайте і млоїте на вогні ще буквально хвилинку.
4. Перекладіть гарбуз у жароміцних форму, додайте воду. Накрийте форму фольгою і відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 15-20 хвилин.
5. Після можна акуратно зняти фольгу і ще хвилин 5 підрум'янити гарбуз. Перед подачею доповніть свіжою зеленню.
Смачного!
Смачного!