Frikadelyki більш азіатських
(покроковий рецепт з фото)
Поділюся з вами рецептом приголомшливого обіду. Це - frikadelyki більш азіатських. Фарш треба перемішати зі свіжою зеленню і потім подати зі стручкової квасолею.
Фрикадельки по-азійському не схожі ні на які інші фрикадельки! Їх треба смажити, а не варити, в їх склад входить свіжа зелень, імбир і цибулю-шалот! Подаються фрикадельки зі спаржею та спеціальним східним соусом! Спробуйте! Вам обов'язково сподобається їх трохи гострий, незвичайний смак! Мій чоловік дуже любить фрикадельки по-азійському, і навіть навчився готувати їх самостійно. Дивуйте і радуйте своїх близьких новими стравами.
- Свинина - 500 грам
- Luk-salotų - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- Корінь імбиру - 1 штука (невеликий шматочок)
- Свіжа кінза - 50 грам
- Яйце - 1 штука
- Панірувальні сухарі - 100 грам
- Перчик чилі - 2 штуки
- Рибний соус - 1 Чайна ложка
- Сіль - 2 чайних ложки
- Рослинна олія - За смаком (для смаження)
- Локшина - 400-500 грам (можете скористатися рисової або бобової локшиною.)
- Sparzha - 500 грам
- Оливкова олія - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Винний оцет - 3 Ст. Ложки
- Сливовий соус - 2 Ст. Ложки
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
Почнемо з фрикадельок. Підготуйте фарш.
Дістаньте з чилі серединку з насінням. Дрібно порубати очищений перчик.
Дрібно порубати миту кінзу.
Почистіть і подрібніть імбир.
Чистий і Мельк шалот narubite.
Викладіть все вже підготовлені інгредієнти в чашку і вбийте туди яйце.
Додайте панірувальних сухарів, солі і роздавлений часник. Вилийте в чашку рибний соус. Все добре перемішайте.
Зліпити з отриманого фаршу фрикадельки.
Смажте фрикадельки на рослинному маслі з усіх боків до рум'яної скоринки і повної готовності:)
Запечіть в духовки спаржу. Можете її змастити оливковою олією і трохи посолити. Запікається спаржа близько 15 хвилин.
Зваріть локшину. Я використовувала рисову локшину, тому на фотографії вона така прозора:) Змішайте винний оцет і сливовий і соєвий соуси в одній чашці. Подавайте до столу все разом:) Смачного!