Рецепт Французький квасолевий айнтопф фото

Французький квасолевий айнтопф
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
М'ясо , Овочі , Свинина , Капуста , Брюссельська капуста
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Якщо ви ще не пробувала цей суп, то настійно рекомендую! він густий, наваристий і дуже ароматний! А як симпатично виглядає квасоля і савойська капуста, просто чудо!

Опис приготування:

Я вказала час варіння супу без урахування замочування квасолі. Суп виходить неймовірно густий, насичений, дуже смачний! А скільки користі, мікроелементів, адже в супі маса корисних овочів! Отже, Зараз я розповім, як приготувати французький квасолевий айнтопф! Дивіться і пробуйте!

  • Біла квасоля - 150 грам
  • Вода - 1250 мілілітрів
  • М'ясо - 500 грам (свинина, телятина)
  • Цибуля - 2 штуки
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Гвоздика - 2 штуки
  • Перець горошком - 0, 5-1 чайних ложки
  • Брюссельська капуста - 250 грам
  • Морква - 250 грам
  • Селера (корінь) - 250 грам
  • Квасоля (стручковая) - 250 грам
  • Картопля - 250 грам
  • Сіль - За смаком
  • Петрушка - 1 пучок (для подачі)
  • Часник - 2 зубчики (для подачі)
  • Сир - 25 грам (для подачі)
французький квасолевий айнтопф - фото крок 1
Підготуйте продукти для супу. Квасоля заздалегідь замочіть в теплій воді на 12 годин. Я зазвичай ввечері замочую, а вранці можна приступати до варіння супу.
французький квасолевий айнтопф - фото крок 2
У каструлю покладіть м'ясо і квасолю. Залийте чистою холодною водою і доведіть до кипіння. В очищену цибулину застроміть дві гвоздички і лавровий лист, перець горошком потовчіть і ступці і додайте спеції в каструлю. Варіть 1 годину при слабкому кипінні.
французький квасолевий айнтопф - фото крок 3
Поки вариться м'ясо і квасолю, потрібно підготувати інші овочі. Очистіть цибулю, морква і селера. Вимийте. Наріжте кубиками цибулю, а морква і селера -
Соломкою.
французький квасолевий айнтопф - фото крок 4
Через 40 хвилин після початку варіння супу, покладіть порізані овочі в суп, в тому числі і картопля, його можна порізати кубиками. Варіть 20 хвилин.
французький квасолевий айнтопф - фото крок 5
Потім додайте брюссельську капусту і стручкову квасолю. Варіть ще 10 хвилин суп. Відкоректуйте на сіль. Дістаньте м'ясо і поріжте на шматочки. Цибулину з гвоздикою і лаврушкой можна прибрати з супу і викинути.
французький квасолевий айнтопф - фото крок 6
Для подачі супу потрібно порубати дрібно часник і петрушку, натерти сир.
французький квасолевий айнтопф - фото крок 7
Розлийте суп по спинці і подайте до столу, посипавши зверху часником, петрушкою і тертим сиром. Приємного!

Схожі рецепти