Французький квасолевий айнтопф
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви ще не пробувала цей суп, то настійно рекомендую! він густий, наваристий і дуже ароматний! А як симпатично виглядає квасоля і савойська капуста, просто чудо!
Я вказала час варіння супу без урахування замочування квасолі. Суп виходить неймовірно густий, насичений, дуже смачний! А скільки користі, мікроелементів, адже в супі маса корисних овочів! Отже, Зараз я розповім, як приготувати французький квасолевий айнтопф! Дивіться і пробуйте!
- Біла квасоля - 150 грам
- Вода - 1250 мілілітрів
- М'ясо - 500 грам (свинина, телятина)
- Цибуля - 2 штуки
- Лавровий лист - 1 штука
- Гвоздика - 2 штуки
- Перець горошком - 0, 5-1 чайних ложки
- Брюссельська капуста - 250 грам
- Морква - 250 грам
- Селера (корінь) - 250 грам
- Квасоля (стручковая) - 250 грам
- Картопля - 250 грам
- Сіль - За смаком
- Петрушка - 1 пучок (для подачі)
- Часник - 2 зубчики (для подачі)
- Сир - 25 грам (для подачі)
Підготуйте продукти для супу. Квасоля заздалегідь замочіть в теплій воді на 12 годин. Я зазвичай ввечері замочую, а вранці можна приступати до варіння супу.
У каструлю покладіть м'ясо і квасолю. Залийте чистою холодною водою і доведіть до кипіння. В очищену цибулину застроміть дві гвоздички і лавровий лист, перець горошком потовчіть і ступці і додайте спеції в каструлю. Варіть 1 годину при слабкому кипінні.
Поки вариться м'ясо і квасолю, потрібно підготувати інші овочі. Очистіть цибулю, морква і селера. Вимийте. Наріжте кубиками цибулю, а морква і селера -
Соломкою.
Соломкою.
Через 40 хвилин після початку варіння супу, покладіть порізані овочі в суп, в тому числі і картопля, його можна порізати кубиками. Варіть 20 хвилин.
Потім додайте брюссельську капусту і стручкову квасолю. Варіть ще 10 хвилин суп. Відкоректуйте на сіль. Дістаньте м'ясо і поріжте на шматочки. Цибулину з гвоздикою і лаврушкой можна прибрати з супу і викинути.
Для подачі супу потрібно порубати дрібно часник і петрушку, натерти сир.
Розлийте суп по спинці і подайте до столу, посипавши зверху часником, петрушкою і тертим сиром. Приємного!