Рецепт Рибний айнтопф фото

Рибний айнтопф
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Німецька кухня
Риба та морепродукти
Пісні страви
На обід , На вечерю , Корисний обід
Супи
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 50 хв.

Розповім як приготувати рибний айнтопф - одне з найпопулярніших страв у Німеччині. Суп густий, з яскравим рибним смаком, незвичайний для нас і не має нічого спільного зі звичними супами.

Опис приготування:

Використовуйте для супу будь-яку білу рибу, краще морську, тоді смак страви буде більш насиченим. Суп подають відразу після приготування, прикрасивши свіжою зеленню. Незвичайний для нашої країни суп, але запевняю, він дуже смачний. Можливо, суп настільки сподобається, що захочете його готувати частіше.

  • Вершкове масло - 5 Ст. Ложок
  • Борошно - 10 Ст. Ложок
  • Молоко - 2 1/4 склянки(¾ склянки для галушок, 1, 5 склянки для супу)
  • Вода - 2 склянки
  • Яйця - 1 штука
  • Крем - 1 Склянка
  • Біла риба - 0, 7 кілограма
  • Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
  • Огірок - 1 штука
  • Сіль, перець - За смаком
  • Зелень - За смаком
рибний айнтопф - фото крок 1
1. Насамперед зробіть галушки: 3 столових ложки м'якого вершкового масла збийте вінчиком. В іншій мисці розмішайте яйця. До маслу порційно додайте борошно (8 ложок) і молоко, потім введіть яйце, гарненько перемішайте. У сотейник налийте воду і доведіть до кипіння, гарячої ложкою зачерпніть трохи тесту і опустіть в сотейник, через 5-7 хвилин галушки будуть готові.
рибний айнтопф - фото крок 2
2. Час, що залишився вершкове масло викладіть в каструлю і розтопіть. Додайте до масла борошно і обсмажте до легкого золотистого кольору, потім влийте молоко і сметану, надішліть на вогонь і після закипання зменшіть його до мінімуму. Рибу попередньо наріжте шматочками і полийте лимонним соком, залиште на 15-30 хвилин. Викладіть рибу в каструлю і варіть 8-10 хвилин.
рибний айнтопф - фото крок 3
3. Свіжий огірок наріжте тонкими скибочками і додайте в каструлю після готовності риби, за смаком додайте сіль, перець.
рибний айнтопф - фото крок 4
4. Готовий суп відразу вимикайте, розлийте по тарілках, додайте в кожну раніше підготовлені галушки і прикрасьте зеленню. Смачного!

Схожі рецепти