Біфштекс рибний
(покроковий рецепт з фото)
Приготування рибного біфштекса практично нічим не відрізняється від приготування аналогічного м'ясного. У цьому рецепті біфштекс готується з форелі, запеченої із зеленню і лаймом. Рекомендую!
Перед вами - простий рецепт приготування біфштекса рибного. Для біфштекса дуже добре підходить червона риба, саме тому я використовував форель. Риба готується швидко і виходить дуже насиченою за смаком. Як гарнір підійде картопляне пюре. Гарного вам дня!
- Форель - 500 грам
- Сіль - 4 щіпки
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Кріп свіжий - 0, 5 штуки (пучка)
- Перець - 2 щіпки
- Вапно - 1 штука
Кріп промиваємо і подрібнюємо.
Перекладіть кріп в глибоку тарілку. Зверху видавіть сік половини лайма. Залиште маринуватися на 10 хвилин.
Форель ріжемо порційними шматочками, присипаємо сіллю і перцем.
Скроплюємо форель оливковою олією. Зверху кладемо замаринований кріп. Готуємо на грилі, перевертаючи рибу різними сторонами, поки не підсмажиться до готовності. Смачного!