Суп айнтопф
(покроковий рецепт з фото)
У цьому німецькому національному блюді використовується кілька сортів м'яса, копченості та багато овочів, він виходить настільки густий, наваристий і ситний, що цілком здатний замінити і перше, і друге.
Цей рецепт приготування супу айнтопф можна сміливо віднести до справжнім чоловічим страв, тому що з таким супом голодним з-за столу вже точно ніхто не встане. Як ви вже помітили, в складі страви багато інгредієнтів, зокрема овочі, м'ясо та копченості, квасоля, Ну і, звичайно ж, пиво, тому відразу беріть каструлю побільше і кличте в гостіті друзів, адже одному вам стільки супу не з'їсти. Взагалі немає якогось певного рецепту, за яким роблять такий суп, головне тут, щоб він був дуже густий і наваристий, а готують його не тільки в Німеччині, але і в Бельгії, Іспанії та Франції, і в залежності від країни змінюється і сама рецептура. Незважаючи на значний склад, приготувати такий суп досить просто, потрібно просто запастися терпінням, адже кінцевий результат, безсумнівно, порадує вас. Тому всім любителям традиційної німецької кухні, ну або тим, хто просто любить смачну і ситну їжу, я зараз розповім, як зробити приголомшливий суп айнтопф.
- Куряча грудка - 1 штука
- Яловичина на кістці - 600 грам
- Ребра яловичі - 400 грам
- Морква - 1 штука(0, 5 - в бульйон, 0, 5 - в суп)
- Цибуля ріпчаста - 3 штуки(2 - в бульйон, 1 - в суп)
- Корінь селери - 0, 5 штуки
- Перець болгарський - 2-3 штук (різного кольору)
- Стебла селери - 6 штук
- Лук-пориста - 1 штука (світла частина)
- Cukini - 1 штука
- Цвітна капуста - 1 штука
- Квасоля червона консервована - 250 грам
- Копчені ковбаски - 4 штуки
- М'ясо копчене - 100 грам
- Пиво світле - 0, 5 L
- Паста томатна - 2 Ст. Ложки
- Горошок зелений - 0, 5 склянки (заморожений )
- Свіжа зелень - 40 грам (листя селери і петрушки)
- Картопля - 2-3 штук
- Спеції - - За смаком (розмарин, чебрець, перець чорний мелений )
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Сіль - - За смаком