Рецепт Flyachki в Варшаві фото

Flyachki в Варшаві
(покроковий рецепт з фото)

Австрійська кухня
М'ясо , Овочі , Яловичина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Вельми оригінальне блюдо - flyachki в Варшаві - для любителів насичених м'ясних страв. Готуємо за оригінальним рецептом!

Опис приготування:

Для приготування флячек по-варшавський нам знадобиться свіжий яловичий рубець і спецій побільше - майоран, базилік. Суп виходить більше схожим на рагу, дуже наваристий. Дивимося рецепт. До речі, можна ще квасоля додавати.

  • Яловичий рубець - 700 грам
  • Яловичі кістки - 300 грам
  • Корінь селери - 150 грам
  • Морквина - 300 грам
  • Петрушка - 100 грам
  • Цибуля - 2-3 штук
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Вершкове масло - 20 грам
Flyachki в Варшаві - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
Flyachki в Варшаві - фото крок 2
Приготувати бульйон з кісток, процідити. Рубці помістити в киплячий бульйон і варити до готовності, вони повинні бути зовсім м'якими. Годину 2-3 або більш, в залежності від їх попередньої готовності. Окремо пригасити нарізані соломкою овочі з додаванням бульйону і масла. Коли овочі розм'якнуть, додати їх до рубців.
На маслі обсмажити борошно, розвести бульйоном і заправити флячки.
Flyachki в Варшаві - фото крок 3
За консистенцією флячки повинні нагадувати густий суп.
Flyachki в Варшаві - фото крок 4
Ось тепер солимо, перчим, додаємо імбир і майоран, трьом мускатний горіх і подаємо.
Готові флячки по-варшавський можете посипати зеленню і бринзою. Смачного!

Схожі рецепти