Flyachki в Варшаві
(покроковий рецепт з фото)
Вельми оригінальне блюдо - flyachki в Варшаві - для любителів насичених м'ясних страв. Готуємо за оригінальним рецептом!
Для приготування флячек по-варшавський нам знадобиться свіжий яловичий рубець і спецій побільше - майоран, базилік. Суп виходить більше схожим на рагу, дуже наваристий. Дивимося рецепт. До речі, можна ще квасоля додавати.
- Яловичий рубець - 700 грам
- Яловичі кістки - 300 грам
- Корінь селери - 150 грам
- Морквина - 300 грам
- Петрушка - 100 грам
- Цибуля - 2-3 штук
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Вершкове масло - 20 грам
Підготуйте інгредієнти.
Приготувати бульйон з кісток, процідити. Рубці помістити в киплячий бульйон і варити до готовності, вони повинні бути зовсім м'якими. Годину 2-3 або більш, в залежності від їх попередньої готовності. Окремо пригасити нарізані соломкою овочі з додаванням бульйону і масла. Коли овочі розм'якнуть, додати їх до рубців.
На маслі обсмажити борошно, розвести бульйоном і заправити флячки.
На маслі обсмажити борошно, розвести бульйоном і заправити флячки.
За консистенцією флячки повинні нагадувати густий суп.
Ось тепер солимо, перчим, додаємо імбир і майоран, трьом мускатний горіх і подаємо.
Готові флячки по-варшавський можете посипати зеленню і бринзою. Смачного!
Готові флячки по-варшавський можете посипати зеленню і бринзою. Смачного!