Рецепт Enchiladas фото

Enchiladas
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
М'ясо
Роздільне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Мексиканський еНЧІЛАДАС - це соус, який готують до тортілья. У тортильи викладають начинку з сиру, м'яса, овочів, приправляють ЕНЧІЛАДАС і випікають в духовці. Блюдо виходить яскраве і ситне.

Перед вами - простий рецепт приготування ЕНЧІЛАДАС. Мексиканська кухня. Спочатку треба приготувати соус, потім обсмажити тортильи, начинити їх, рясно полити соусом і запекти в духовці. Спробуйте!

  • Масло рослинне - 1/3 склянки (для лука - 1-2 ст. Ложки, інше - для тортильи)
  • Тортилії кукурудзяні - 12 штук
  • Перець чилі - 1-5 штук (по бажанню)
  • Сіль - - За смаком
  • Кумин тертий - 1/2 чайних ложки
  • Помідори - 2 штуки
  • Курячий бульйон - 1-2 Ст. Ложок
  • Орегано (душа) - 1 Чайна ложка
  • Цибулина - 1 штука
  • Сир тертий - 350-400 грам
  • Петрушка або кінза - - За смаком (для прикраси)
Enchiladas - фото крок 1
1. Промийте чилі і очистіть від насіння.
Enchiladas - фото крок 2
2. Чилі зі спеціями - сіллю, кмин, материнка, а також бульйоном і помідорами збийте блендером. Помідори промийте і виріжте плодоніжки попередньо.
Enchiladas - фото крок 3
3. Цибуля чистий, наріжте невеликими кубиками і обсмажте на олії до м'якості.
Enchiladas - фото крок 4
4. До цибулі додайте збите пюре з овочів і спецій, зменшіть вогонь до середньо-повільного і потушьте протягом 20 хвилин.
Enchiladas - фото крок 5
5. Нагрійте сковорідку з олією на середньому вогні. Обсмажте тортильи на гарячому маслі з двох сторін по 30 секунд з кожної сторони.
Enchiladas - фото крок 6
6. У обсмажену тортилью викладіть тертий сир.
Enchiladas - фото крок 7
7. Загорніть тортильи з сиром в прямокутні конвертики, викладіть у форму для запікання. Зверху полийте соусом і посипте трохи сиру.
Enchiladas - фото крок 8
8. Випікайте тортильи в розігрітій до 180 градусів духовці, поки сир не розтане і не почне міхур.
Enchiladas - фото крок 9
9. Готові ЕНЧІЛАДАС прикрасьте рубаною кінзою або петрушкою. Смачного!

Схожі рецепти