Рецепт Домашня ковбаса в рукаві фото

Домашня ковбаса в рукаві
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Птах , Курка
На обід , На вечерю
Страви в рукаві
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 50 хв.

Домашню ковбасу можна приготувати без особливих зусиль, якщо запекти її в рукаві. Виходить така ковбаса дуже смачною і ароматною. Подавати до столу її можна з гірчицею або іншими соусами.

Опис приготування:

Готуйте таку ковбасу з м'яса курки або ж використовуйте свинину для цієї мети. Щоб ковбаса вийшла ароматної, обов'язково до м'яса додайте чорний мелений перець. Крім нього можете ще додати паприку і інші спеції.

  • М'ясо куряче - 500 грам
  • Сіль - 10 грам
  • Перець чорний мелений - 5 грам
домашня ковбаса в рукаві - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти.
домашня ковбаса в рукаві - фото крок 2
Вимийте м'ясо, наріжте його на середні за розміром шматочки.
домашня ковбаса в рукаві - фото крок 3
Викладіть нарізане м'ясо в глибоку миску.
домашня ковбаса в рукаві - фото крок 4
Додайте сіль.
домашня ковбаса в рукаві - фото крок 5
Додайте перець чорний мелений.
домашня ковбаса в рукаві - фото крок 6
Добре все перемішайте.
домашня ковбаса в рукаві - фото крок 7
На стіл розстеліть рукав для запікання, викладіть в нього м'ясну масу. Сформуйте її у вигляді ковбаси. Зауважте краю рукава.
домашня ковбаса в рукаві - фото крок 8
Надішліть ковбасу в розігріту до 190 градусів духовку на 30 хвилин.
домашня ковбаса в рукаві - фото крок 9
Готову ковбасу наріжте на шматки і подайте її до столу.

Схожі рецепти