Домашня ковбаса в рукаві
(покроковий рецепт з фото)
Домашню ковбасу можна приготувати без особливих зусиль, якщо запекти її в рукаві. Виходить така ковбаса дуже смачною і ароматною. Подавати до столу її можна з гірчицею або іншими соусами.
Готуйте таку ковбасу з м'яса курки або ж використовуйте свинину для цієї мети. Щоб ковбаса вийшла ароматної, обов'язково до м'яса додайте чорний мелений перець. Крім нього можете ще додати паприку і інші спеції.
- М'ясо куряче - 500 грам
- Сіль - 10 грам
- Перець чорний мелений - 5 грам

Підготуйте необхідні інгредієнти.

Вимийте м'ясо, наріжте його на середні за розміром шматочки.

Викладіть нарізане м'ясо в глибоку миску.

Додайте сіль.

Додайте перець чорний мелений.

Добре все перемішайте.

На стіл розстеліть рукав для запікання, викладіть в нього м'ясну масу. Сформуйте її у вигляді ковбаси. Зауважте краю рукава.

Надішліть ковбасу в розігріту до 190 градусів духовку на 30 хвилин.

Готову ковбасу наріжте на шматки і подайте її до столу.