Рецепт Човники з болгарського перцю фото

Човники з болгарського перцю
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі, Болгарський перець
Пісні страви, Веганські страви
На святковий стіл, Фуршет

Овочі для святкового столу можна подати оригінально. Це не займе багато часу, а виглядати буде дуже ефектно. Відмінно на столі виглядають човники з болгарського перцю.

Навіть просте блюдо з найдоступніших продуктів можна подати оригінально. Підійдуть такі човники і до повсякденного меню і до будь-якого святкового столу. Човники з солодкого перцю, фаршировані курячою грудкою з овочами і запечені під сиром, неодмінно припадуть всім до смаку. Блюдо ніжне, соковите і дуже смачне, можна подати як самостійно з будь-яким гарніром, так і в якості гарячої закуски. Спробуйте приготувати човники з болгарського перцю і порадуйте або свою сім'ю цієї смачної і ситної закускою, або гостей під час святкового застілля.

  • Болгарський перець - 6-8 штук
  • Куряча грудка - 1 штука
  • Помідори - 200 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Петрушка - 1 пучок
  • Сир - 100 грам
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Крем - 1 Ст. Ложка
  • Майонез - 1 Ст. Ложка
  • Спеції - За смаком (для курки)
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
човники з болгарського перцю - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
човники з болгарського перцю - фото крок 2
Курячі грудки розберіть на філе і наріжте дрібними кубиками.
човники з болгарського перцю - фото крок 3
Додайте нарізані кубиками помідори.
човники з болгарського перцю - фото крок 4
Наріжте дрібно цибулю.
човники з болгарського перцю - фото крок 5
Додайте подрібнену зелень, майонез, сметану, пропущений через прес часник, сіль і спеції за смаком.
човники з болгарського перцю - фото крок 6
Добре все перемішайте. Начинка готова.
човники з болгарського перцю - фото крок 7
Перець розрізати навпіл, залишаючи хвостик, видаліть насіння і перегородки. Промийте і обсушіть.
човники з болгарського перцю - фото крок 8
Наповніть перець начинкою і викладіть на змащене маслом деко.
човники з болгарського перцю - фото крок 9
На кожен перчик покладіть по шматочку вершкового масла і посипте верх тертим сиром.
човники з болгарського перцю - фото крок 10
Запікайте в духовці при температурі 200 градусів близько 30-40 хвилин. Човники з болгарського перцю готові.
човники з болгарського перцю - фото крок 11
Подавати страву краще в гарячому вигляді. Смачного!

Схожі рецепти