Бігус в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Це рецепт для любителів страв з капусти і щасливим власникам мультиварки. Нічого не пригорить, помішувати не треба - готувати одне суцільне задоволення. А смак страви вас приємно порадує.
Бігус - це смачно і корисно, бігус - це ситно і просто. Якщо ви щасливий володар мультиварки, але в книзі рецептів не знайшлося такого смачного страви, як бігус, то цей рецепт спеціально для вас. Пропоную вам найпростіший рецепт Бігус в мультиварці. Всі компоненти закладаються відразу, мультиварка готує, а ви відпочиваєте і чекаєте дзвіночка від розумного апарату. Удачі вам і смачного обіду!
- Яловичина - 400 грам
- Капуста - 600 грам
- Цибуля - 1 штука(1 велика або 2 середніх)
- Морква - 2 штуки (середнього розміру)
- Томатна паста - 1, 5 Ст. Ложки
- Перець болгарський - 1 штука
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Вода - 100 мілілітрів
- Спеції - 0, 5 чайних ложки (перець мелений, кмин, сухі трави)

М'ясо промиваємо, обсушуємо і нарізаємо невеликими шматочками. У чашу мультиварки наливаємо рослинне масло і викладаємо в неї підготовлене м'ясо.

Почистити цибулю, перець і моркву. Нашаткувати все овочі соломкою і викласти поверх м'яса. Посолити і додати спеції.

Нашаткувати капусту і злегка пом'яти, щоб дала сік.

Викласти капусту в чаші мультиварки. Посипати сухими травами.

Томатну пасту розбавляємо водою і додаємо до овочів з м'ясом. Закриваємо кришку мультиварки і вибираємо програму "гасіння" . Виставляємо час готування - 1час. Після закінчення цієї програми можна виставити програму "жарка" і час - 10 хвилин.