Бігус з куркою в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Цей бігус готується зі свіжої капусти і ніжного курячого філе. Рецепт розрахований на приготування в мультиварці, але ви можете приготувати страву і на звичайній кухонній плиті. У будь-якому випадку спробуйте!
Перед вами - простий рецепт приготування Бігус з куркою в мультиварці. Куряче філе викладаємо в мультиварку, зверху поміщаємо скибочки картоплі, нашатковану капусту, подрібнену цибулю і часник, терту моркву. Присипаємо овочі спеціями і подрібненою зеленню, вливаємо воду і готуємо страву в режимі "гасіння" . Хай щастить!
- Куряче філе - 500 грам
- Капуста свіжа - 1 штука (коб)
- Морква - 3 штуки
- Цибуля ріпчаста - 3 штуки
- Картопля - 300 грам
- Часник - 1 штука (головка)
- Зелень - За смаком
- Вода - 150 мілілітрів
Куряче філе нарізаємо порційними шматочками, солимо і викладаємо на дно чаші мультиварки.
Капусту дрібно наріжте і пам'ятайте руками. Цибулю і часник подрібнюємо. Картоплю нарізаємо тонкими скибочками. Викладаємо картоплю на м'ясо, зверху кладемо капусту, цибуля і часник.
Тепер додайте терту моркву.
На морква викладаємо колечка помідорів, присипаємо спеціями за смаком і подрібненою зеленню. Вливаємо воду і виставляємо на мультиварці режим "гасіння" з 30 хвилин.
Смачного!