Рецепт Бігус зі свининою в мультиварці фото

Бігус зі свининою в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Німецька кухня
М'ясо, Овочі, Свинина, Капуста
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Бігус

Хочу поділитися своїм рецептом і показати, як приготувати бігус зі свининою в мультиварці. Це швидкий і нескладний класичний рецепт відомого німецького страви з капусти, ситного і соковитого.

Додавати томатну пасту необхідно лише через тридцять хвилин після того, як капуста почала гаситися, інакше вона може стати жорсткою. Якщо вам подобається смак обсмаженого лука, то його можна попередньо обсмажити разом зі свининою. Так само можна вчинити з морквою. Але я вважаю за краще класти їх в мультиварку свіжими, так як при подвійний тепловій обробці овочі втратять більше вітамінів.

За смаком в капусту за 20 хвилин до готовності можете покласти лавровий лист або свої улюблені приправи до страв зі свинини.

  • Капуста - 1 штука (близько 600 грам)
  • Свинина - 400 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1 штука (велика)
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Крем - 150 грам
  • Сіль, перець - За смаком
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
бігус зі свининою в мультиварці - фото крок 1
Свинячу вирізку добре промийте і просушіть. Наріжте її не надто дрібними шматочками. На сковороді розігрійте ложку рослинної олії і обсмажте свинину до скоринки.
бігус зі свининою в мультиварці - фото крок 2
Качан капусти промийте. При необхідності зніміть верхні листи. Тепер капусту потрібно дрібно нашаткувати. Потрібно намагатися, щоб соломка виходила приблизно однакового розміру.
бігус зі свининою в мультиварці - фото крок 3
Очистіть цибулину і моркву. Лук наріжте довільними невеликими шматочками. Моркву натріть на крупній тертці. У чашу мультиварки викладіть всі овочі і свинину. Залийте водою, сіль і poperčite, перемішайте. Увімкніть мультиварку на режим "гасіння" .
бігус зі свининою в мультиварці - фото крок 4
Через 30 хвилин покладіть до капусти томатну пасту і сметану. Потім все ретельно перемішайте і залиште бігус гаситися ще на 30 хвилин. Готову страву розкладіть в порційні тарілки і подавайте до столу гарячим.

Схожі рецепти