Рецепт Бекмес з винограду фото

Бекмес з винограду
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Фрукти, Виноград
Рецепти без шкоди
На полуденок
Заготовки, Десерти, Варення, Бекмес

Тут я хочу вам показати, як приготувати бекмес з винограду. Хто не знає, це такий виноградний особливий мед, смачний і темний. Щось середнє між медом і джемом. Спробуйте, ласуни оцінять!

Перед вами рецепт приготування бекмеса з винограду. Спробуйте, будете в захваті! взагалі, я перший раз коли готувала це частування, то думала, що це просто таке варення. Але немає, це ніжне і тягуче, як мед, частування. Нагадує східну Чурчхела. Спробуйте, смачно і ніжно!

  • Виноград - 1 кілограм
бекмес з винограду - фото крок 1
1. Моєму виноград і трохи обсушити.
бекмес з винограду - фото крок 2
2. Наливаємо трохи води на дно, тиснемо ягідки і варимо, поки не розваряться. Відокремлюємо сік від шкурок за допомогою сита або марлі і варимо, доводячи до кипіння.
бекмес з винограду - фото крок 3
3. Кип'ятимо 3-4 хвилини, потім знову протираємо через сито варення і далі Уваров на водяній бані.
бекмес з винограду - фото крок 4
4. Коли випарується від 50% до 80% води, сік стане тягучим як мед. Тепер наше ласощі готові!

Схожі рецепти