Рецепт Антрекот з журавлиною фото

Антрекот з журавлиною
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Ягоди , Журавлина
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Антрек
Кількість порцій: 10
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Рецепт приготування антрекота з журавлинним соусом. Вашій родині сподобається ніжне м'ясо з соусом.

Опис приготування:

Поставити каструлю з яловичим бульйоном і водою на сильний вогонь і довести до кипіння. Додати журавлинний соус і розмішати до повного розчинення. Вилийте соус в каструлю і поставте на сильний вогонь.

Тим часом, приправити ростбіф сіллю і перцем, потім посипати рівномірно борошном.

Розігріти рослинне масло у великій сковороді на середньому вогні. Готувати спекотне в гарячому маслі до коричневого кольору з усіх боків, близько 2 хвилин з кожного боку. Перекласти спекотне в каструлю і поставити на слабкий вогонь разом з нарізаною цибулею.

Варити спекотне, поки м'ясо не буде легко розділятися виделкою, близько 4 годин.


  • Яловичого бульйону - 3 склянки
  • Води - 1 Склянка
  • Банки клюквенного соуса- 2 штуки
  • Борошна - 3 Ст. Ложки (сіль і мелений чорний перець за смаком )
  • Рослинної олії - 2 Ст. Ложки
  • Великий солодкий лук, нарізаний - 1 Ст. Ложка
Поставити каструлю з яловичим бульйоном і водою на сильний вогонь і довести до кипіння. Додати журавлинний соус і розмішати до повного розчинення. Вилийте соус в каструлю і поставте на сильний вогонь.

Тим часом, приправити ростбіф сіллю і перцем, потім посипати рівномірно борошном.

Розігріти рослинне масло у великій сковороді на середньому вогні. Готувати спекотне в гарячому маслі до коричневого кольору з усіх боків, близько 2 хвилин з кожного боку. Перекласти спекотне в каструлю і поставити на слабкий вогонь разом з нарізаною цибулею.

Варити спекотне, поки м'ясо не буде легко розділятися виделкою, близько 4 годин.

Схожі рецепти