Антрекот з журавлиною
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування антрекота з журавлинним соусом. Вашій родині сподобається ніжне м'ясо з соусом.
Поставити каструлю з яловичим бульйоном і водою на сильний вогонь і довести до кипіння. Додати журавлинний соус і розмішати до повного розчинення. Вилийте соус в каструлю і поставте на сильний вогонь.
Тим часом, приправити ростбіф сіллю і перцем, потім посипати рівномірно борошном.
Розігріти рослинне масло у великій сковороді на середньому вогні. Готувати спекотне в гарячому маслі до коричневого кольору з усіх боків, близько 2 хвилин з кожного боку. Перекласти спекотне в каструлю і поставити на слабкий вогонь разом з нарізаною цибулею.
Варити спекотне, поки м'ясо не буде легко розділятися виделкою, близько 4 годин.
- Яловичого бульйону - 3 склянки
- Води - 1 Склянка
- Банки клюквенного соуса- 2 штуки
- Борошна - 3 Ст. Ложки (сіль і мелений чорний перець за смаком )
- Рослинної олії - 2 Ст. Ложки
- Великий солодкий лук, нарізаний - 1 Ст. Ложка
Тим часом, приправити ростбіф сіллю і перцем, потім посипати рівномірно борошном.
Розігріти рослинне масло у великій сковороді на середньому вогні. Готувати спекотне в гарячому маслі до коричневого кольору з усіх боків, близько 2 хвилин з кожного боку. Перекласти спекотне в каструлю і поставити на слабкий вогонь разом з нарізаною цибулею.
Варити спекотне, поки м'ясо не буде легко розділятися виделкою, близько 4 годин.