Ахобланко
(покроковий рецепт з фото)
Що може бути краще в літню спеку холодного поживного супчика? З цим рецептом приготування ахобланко в домашніх умовах Ви забудете про обридлу окрошку!
Натрапила на цей рецепт випадково, але не пошкодувала жодного разу, що зважилася приготувати. Готується суп швидко, виходить вельми пікантним, некалорійним, але ситним, а подавати його можна і в обід, і на вечерю. Для приготування ахобланко вам буде потрібно очищений мигдаль. Переконайтеся, що ваш блендер зможе його гарненько подрібнити. Дивимося нижче рецепт.
- Мигдаль - 130 грам
- Часник - 1 зубчик
- Буханець хліба - 0, 5 штуки
- Холодна вода - 600 мілілітрів
- Оливкова олія - 6 Ст. Ложок
- Оцет - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
- Виноград - За смаком (для прикраси)
Замочіть у воді хліб.
У блендері подрібніть разом мигдаль, часник і хліб до отримання однорідної пасти. Потім поступово додаємо оливкову олію і перемішуємо.
Також додаємо оцет і спеції.
А тепер цівкою додаємо воду і віночком перемішуємо.
Даємо постояти трохи в холодильнику перед подачею. Ось і готово наше ахобланко! правда нескладно?
Подаємо з виноградом або іншими фруктами. Смачного!
Подаємо з виноградом або іншими фруктами. Смачного!