Рецепт Ахобланко фото

Ахобланко
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Іспанська кухня
Горіхи , Мигдаль
Низькокалорійні
На обід , На вечерю
Супи , Холодні супи
Кількість порцій: 2
Час приготування: 25 хв.

Що може бути краще в літню спеку холодного поживного супчика? З цим рецептом приготування ахобланко в домашніх умовах Ви забудете про обридлу окрошку!

Опис приготування:

Натрапила на цей рецепт випадково, але не пошкодувала жодного разу, що зважилася приготувати. Готується суп швидко, виходить вельми пікантним, некалорійним, але ситним, а подавати його можна і в обід, і на вечерю. Для приготування ахобланко вам буде потрібно очищений мигдаль. Переконайтеся, що ваш блендер зможе його гарненько подрібнити. Дивимося нижче рецепт.

  • Мигдаль - 130 грам
  • Часник - 1 зубчик
  • Буханець хліба - 0, 5 штуки
  • Холодна вода - 600 мілілітрів
  • Оливкова олія - 6 Ст. Ложок
  • Оцет - 2 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - За смаком
  • Виноград - За смаком (для прикраси)
ахобланко - фото крок 1
Замочіть у воді хліб.
ахобланко - фото крок 2
У блендері подрібніть разом мигдаль, часник і хліб до отримання однорідної пасти. Потім поступово додаємо оливкову олію і перемішуємо.
ахобланко - фото крок 3
Також додаємо оцет і спеції.
ахобланко - фото крок 4
А тепер цівкою додаємо воду і віночком перемішуємо.
ахобланко - фото крок 5
Даємо постояти трохи в холодильнику перед подачею. Ось і готово наше ахобланко! правда нескладно?
Подаємо з виноградом або іншими фруктами. Смачного!

Схожі рецепти