Журавлинний кекси
(покроковий рецепт з фото)
Кекси з журавлиною можна знайти не часто, а сьогодні я розповім вам, як приготувати журавлинні кекси - мій улюблений рецепт кексів! Журавлина залишається цілою, радує своїм смаком, немов вибухаючи в роті.
Ці кекси особливо припадуть до смаку любителям не тільки солодкого, але і ягід! мене навчили, як приготувати журавлинні кекси, це дуже просто і швидко. Журавлина наче вибухає в роті, даючи приємну кислинку, тому що в тісто вона додається цілої. Кекси виходять в міру вологими і ніжними, а вершкове масло дає дуже приємний аромат. Обов'язково приготуйте ці кексики, не пошкодуєте!
- Вершкове масло - 150 грам
- Молоко - 4 Ст. Ложки
- Журавлина - 150 грам (можна взяти размороженную)
- Цукор - 200 грам
- Яйця - 2 штуки
- Борошно з розпушувачем - 200 грам
- Сода - 1 Чайна ложка
1. Приготуйте всі необхідні інгредієнти.
2. Масло розітріть з цукром міксером. Додайте по одному яйця і перемішайте.
3. Влийте молоко і збийте. Додайте борошно з розпушувачем і соду. Перемішайте.
4. Додайте в тісто журавлину і акуратно перемішайте лопаткою, щоб не пошкодити ягоди.
5. Викладіть тісто в форми для кексів. Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 15-20 хвилин.
6. Журавлинний кекси готові, смачного!