Безалкогольний журавлинний пунш
(покроковий рецепт з фото)
Кажуть, що ліки не буває смачним. Але з кожного правила є приємні винятки! взимку, у вогку погоду, цей смачний, ароматний і корисний напій стане для вас справжнім порятунком.
Із задоволенням ділюся з вами рецептом, як приготувати безалкогольний журавлинний пунш. Він не тільки зігріє вас в холодну пору і додасть заряд бадьорості. Адже журавлина містить велику кількість вітаміну С і має жарознижувальну, протизапальну і загальнозміцнюючу властивостями. І будь-який напій з неї - природне і смачні ліки.
- Журавлина - 200 грам
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Апельсин - 2 штуки
- Вода - 1 літр
- Розмарин - 1-2 штук (гілочка)
- Імбир - 1 частина (корінь - 1 см)
- Мед - 1 Ст. Ложка
1. Підготуйте необхідні продукти. Журавлину, розмарин і апельсини промийте під водою.
2. Журавлину розімніть товкачем, з апельсинів вичавіть сік.
3. Журавлину, імбир і розмарин залийте водою, доведіть до кипіння. Додайте цукор, варіть протягом 3 хвилин на повільному вогні.
4. Влийте апельсиновий сік, доведіть до кипіння. Остудіть до 50 ° С і додайте мед за смаком, перемішайте.
5. Смачного!