Рецепт Безалкогольний журавлинний пунш фото

Безалкогольний журавлинний пунш
(покроковий рецепт з фото)

Казахська кухня
Ягоди , Журавлина
Веганські страви
На швидку руку
Напої , Пунші
Кількість порцій: 4
Час приготування: 10 хв.

Кажуть, що ліки не буває смачним. Але з кожного правила є приємні винятки! взимку, у вогку погоду, цей смачний, ароматний і корисний напій стане для вас справжнім порятунком.

Опис приготування:

Із задоволенням ділюся з вами рецептом, як приготувати безалкогольний журавлинний пунш. Він не тільки зігріє вас в холодну пору і додасть заряд бадьорості. Адже журавлина містить велику кількість вітаміну С і має жарознижувальну, протизапальну і загальнозміцнюючу властивостями. І будь-який напій з неї - природне і смачні ліки.


  • Журавлина - 200 грам
  • Цукор - 3 Ст. Ложки
  • Апельсин - 2 штуки
  • Вода - 1 літр
  • Розмарин - 1-2 штук (гілочка)
  • Імбир - 1 частина (корінь - 1 см)
  • Мед - 1 Ст. Ложка
безалкогольний журавлинний пунш - фото крок 1
1. Підготуйте необхідні продукти. Журавлину, розмарин і апельсини промийте під водою.
безалкогольний журавлинний пунш - фото крок 2
2. Журавлину розімніть товкачем, з апельсинів вичавіть сік.
безалкогольний журавлинний пунш - фото крок 3
3. Журавлину, імбир і розмарин залийте водою, доведіть до кипіння. Додайте цукор, варіть протягом 3 хвилин на повільному вогні.
безалкогольний журавлинний пунш - фото крок 4
4. Влийте апельсиновий сік, доведіть до кипіння. Остудіть до 50 ° С і додайте мед за смаком, перемішайте.
безалкогольний журавлинний пунш - фото крок 5
5. Смачного!

Схожі рецепти