Рецепт Ананасовий пунш фото

Ананасовий пунш
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Англійська кухня
Фрукти , Лимон , Ананас
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл , Фуршет
Солодке , Напої , Пунші
Кількість порцій: 10
Час приготування: 30 хв.

Отже, наближається свято. Ви вже підбираєте закуски, салати, десерт і гаряче блюдо. Але багато хто забуває про напої. Беруть просто алкоголь і сік. Хоча можна зробити щось нове.

Опис приготування:

Пропоную вам дізнатися про те, як приготувати ананасовий пунш. Ви часто могли чути про нього в американських фільмах, хоча звідки він родом встановити до кінця не виходить, але його поширили англійці. Напій наполягають на шампанському з фруктами. На смак він солодко-кислий, сподобається багатьом.

  • Ром золотий - 250 мілілітрів
  • Коньяк - 250 мілілітрів
  • Лікер"Кванто" - 150 мілілітрів
  • Шампанське - 1500 мілілітрів
  • Ананас - 1 штука
  • Лимон - 2 штуки
  • Цукор - 340 грам
  • Ягоди - За смаком
  • Лід кубиками - За смаком
ананасовий пунш - фото крок 1
Почистіть ананас, листя залиште, наріжте кубиками. Покладіть фрукт в тарілку з цукром. Перемішайте, залиште настоюватися під кришкою на 15 хвилин.
ананасовий пунш - фото крок 2
Після цього додайте до ананасу коньяк, лікер, лимонного соку, лід і ром. Все перемішайте. Залиште інгредієнти на 5 хвилин.
ананасовий пунш - фото крок 3
В кінці влийте шампанське. Панч готовий! Подавайте його з ягодами і листям ананаса. Приємною дегустації!

Схожі рецепти