Ананасовий пунш
(покроковий рецепт з фото)
Отже, наближається свято. Ви вже підбираєте закуски, салати, десерт і гаряче блюдо. Але багато хто забуває про напої. Беруть просто алкоголь і сік. Хоча можна зробити щось нове.
Пропоную вам дізнатися про те, як приготувати ананасовий пунш. Ви часто могли чути про нього в американських фільмах, хоча звідки він родом встановити до кінця не виходить, але його поширили англійці. Напій наполягають на шампанському з фруктами. На смак він солодко-кислий, сподобається багатьом.
- Ром золотий - 250 мілілітрів
- Коньяк - 250 мілілітрів
- Лікер "кванто" - 150 мілілітрів
- Шампанське - 1500 мілілітрів
- Ананас - 1 штука
- Лимон - 2 штуки
- Цукор - 340 грам
- Ягоди - За смаком
- Лід кубиками - За смаком
Почистіть ананас, листя залиште, наріжте кубиками. Покладіть фрукт в тарілку з цукром. Перемішайте, залиште настоюватися під кришкою на 15 хвилин.
Після цього додайте до ананасу коньяк, лікер, лимонного соку, лід і ром. Все перемішайте. Залиште інгредієнти на 5 хвилин.
В кінці влийте шампанське. Панч готовий! Подавайте його з ягодами і листям ананаса. Приємною дегустації!