Рецепт Кавуновий пунш фото

Кавуновий пунш
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Болгарська кухня
Ягоди , Кавун
Дієтичне харчування
На святковий стіл
Напої , Алкогольні , Пунші
Кількість порцій: 4
Час приготування: 5 хв.

Швидкий рецепт приготування освіжаючого кавунового пуншу з вермутом.

Опис приготування:

Простий в приготуванні освіжаючий алкогольний напій. У чаші блендера збийте м'якоть кавуна, вермут, цукор, додайте до напою лід і насолоджуйтеся.

  • Білий вермут - 1 1/2 склянки
  • Цукру - 1 1/2 Ст. Ложки
  • Подрібненого льоду - 3 склянки
  • Харчові братки для прикраси - 1 частина
1
У чаші блендера збийте до однорідного стану м'якоть кавуна, вермут і цукор. Приблизно 10 секунд.
2
Додайте в напій подрібнений лід, розлийте по келихах, прикрасьте і пробуйте!

Схожі рецепти