Кавуновий освіжаючий смузі
(покроковий рецепт з фото)
Чи збираєтеся влаштовувати фуршет або вечірку на повітрі для друзів, знайомих? Тоді рекомендую рецепт тонізуючого напою, як приготувати кавуновий освіжаючий смузі.
В останні роки смузі став дуже популярний, його готують і для дорослих, і на дитячих святах. По суті смузі - це напій з фруктів або ягід, який відмінно замінює всіма улюблений молочний коктейль. Для його приготування можна змішати найрізноманітніші фрукти, овочі та ягоди. Він добре підходить тим, хто дотримується дієти або вирішив влаштувати розвантажувальний день.
- Кавун - 1 Склянка
- Заморожений кавун - 1 Склянка
- Лимон - 1/2 штуки
- Банан - 1 штука
1. Заморожений кавун приготуйте заздалегідь, для цього звичайний кавун наріжте шматочками і відправте в морозильну камеру. Свіжий кавун очистіть від кісточок і наріжте довільно.
2. У чашу блендера спершу додаєте свіжий кавун, подрібніть його до освіти пюреобразной маси. Слідом за свіжими кавуном відправляєте заморожений, знову подрібніть.
3. Банан очистіть і наріжте крупно, додайте його в чашу і полийте лимонним соком, збийте до утворення однорідної консистенції.
4. Готовий смузі перелийте в склянку і подайте до столу, смачного!