Кавуновий смузі з бананом
(покроковий рецепт з фото)
У літню спеку, коли хочеться побалувати себе і близьких смачним охолоджуючим напоєм, я пропоную вам приготувати кавуновий смузі з бананом. Рекомендую!
Щоб зробити такий яскравий, корисний і смачний смузі, рекомендую м'якоть кавуна заздалегідь трохи заморозити. Це додасть і щільність напою, і зробить його дійсно охолоджуючим. При бажанні, до речі, ви можете додати трохи алкоголю, щоб отримати чудовий коктейль:)
- Кавун - 1/4 штуки
- Вода - 1/2 склянки
- Кленовий сироп - 1-2 чайних ложок
- Вапно - 1-2 штук
- Банан - 1 штука
1. Очистіть м'якоть кавуна, наріжте кубиками і відправте в морозилку хвилин на 30. Вичавіть тим часом сік лайма.
2. У чашу блендера викладіть кавун і очищений банан. Додайте кленовий сироп, сік лайма і воду.
3. Збийте все до однорідності.
4. Перед подачею кавуновий смузі з бананом можна доповнити скибочкою лайма і шматочком кавуна. Смачного!