Кавуновий газпачо
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування холодного супу з кавуна - ідеального варіанту для літніх спекотних деньків.
Прохолодні шматочки кавуна, які як ніщо інше на землі здатні вгамувати спрагу, на цей раз зустрінуться вам в оригінальному рецепті холодного супу-газпачо. Незвичайне для наших країв поєднання в одній страві овочів і фруктів зроблять цей рецепт справжньою родзинкою вашого літнього меню.
- Кавуна - 2 склянки
- Огірка - 1/4 склянки
- Червоного солодкого перцю - 1/4 склянки
- Зеленого яблука - 1/2 штуки
- Чорниці - 1/4 склянки
- Цукру - 1 Ст. Ложка
- Сиру - 2 скибочки
1. Кавун помити, порізати на дольки, очистити від шкірки, прибрати насіння і порізати на невеликі квадратики.
2. Важливо вибрати молоді огірки сорту, де немає насіння. Їх важливо очистити від шкірки і (при потребі) середини і дрібно порізати.
3. Решта овочі та фрукти теж помити, почистити і подрібнити, порізавши на невеликі шматочки.
4. Половину кавунової маси змішати в блендері до стану пюре і вилити в чашу або супницю. Туди ж помістити всі інші подрібнені інгредієнти і ягоди.
5. Подавати газпачо на стіл в супниці. Розливати по прозорим ємностей з широкою шийкою, посипавши кожну порцію цукром. До страви пропонувати сир, нарізаний скибочками.