Новорічний пунш
(покроковий рецепт з фото)
Якщо традиційне шампанське на столі вже злегка набридло, спробуйте взяти на замітку цю ідею, як приготувати новорічний пунш. Яскравий, ароматний, дуже смачний напій напевно припаде до душі
Поєднання смаків, - грейпфрута, журавлини, imbirnogo пиво, шампанського - дійсно дуже смачно. Крім того, якщо додати шматочки свіжих фруктів, ягоди, ароматні спеції, вийде по-справжньому святковий напій. Беріть на замітку і обов'язково повторіть будинку.
- Шампанське - 1 штука (пляшка)
- Імбирне пиво - 2 штуки (пляшки)
- Сік журавлини - 3 склянки
- Грейпфрутовий сік - 2 склянки
- Добавки - За смаком (паличка кориці, ягоди, грейпфрут)
1. З'єднайте журавлинний і грейпфрутовий сік.
2. Влийте імбирне пиво і шампанське.
3. Додайте шматочки грейпфрута, жменю журавлини, кілька паличок кориці.
4. Ось такий новорічний пунш вийшов. Пригощайтеся!