Зелений рулет на білках
(покроковий рецепт з фото)
Легкий білковий омлет, згорнутий рулетом з начинкою з овочів і сиру - що може бути більш підходящим варіантом для літнього сніданку, перекусу або вечері? швидко, смачно і цікаво!
Відмінне рішення для решти після випічки білків! Виберіть улюблену зелень і сир, і приготуйте легке ароматне блюдо. Овочі для начинки також можна брати будь-які. Пригощайтеся!
- Білки яєчні - 4 штуки
- Зелень - 2 пучка (кріп, петрушка, шпинат, зелена цибуля і будь-яка на ваш смак)
- Вода - 50 мілілітрів
- Борошно пшеничне в / сорт - 2-3 Ст. Ложок
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Перець солодкий - 1 штука (краще 2 половинки різних кольорів)
- Морква - 1 штука
- Бринза - 150 грам (м'яка сербська)
- Сир вершковий - 100 грам
Зелень складіть в чашу комбайна, додайте 50 мл води і пробийте до однорідності.
Додайте білки, збийте з зеленню. Ddtlbnt борошно і масло, посоліть і поперчіть за смаком. Пробийте масу до однорідності.
Вилийте тісто на деко, покритий пергаментом і випікайте в розігрітій до 220 градусів духовці хвилин 5. Тісто має лише схопитися і стати пружним.
Вийміть готовий пласт і зніміть з пергаменту. Поверніть в рулет і дайте охолонути.
Дрібно наріжте моркву і солодкий перець. Запечіть в мікрохвильовій печі протягом 2 хвилин.
Трохи остудіть овочі і змішайте їх з розім'ятої бринзою і вершковим сиром, додайте зелену цибулю, трохи посоліть і поперчіть.
Розгорніть рулет і намажте 2/3 його начинкою.
Поверніть знову в тугий рулет. Омлет пластичний і чудово згортається.
Щільно оберніть пергаментом і закрутіть краю «цукеркою». Остудіть рулет в холодильнику.
Подавайте, нарізавши шматочками, з помідорами і свіжою зеленню. Смачного!