Рецепт Азіатський зелений салат фото

Азіатський зелений салат
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Овочі, Брокколі
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Пісні страви
На обід, На вечерю, На швидку руку
Салати

Пропоную рецепт дуже смачного салату! Такий салат цілком може замінити повноцінний прийом їжі, він дуже ситний, за рахунок локшини, тофу і овочів.

Для такого салату локшину можна взяти різну: рисову, гречану, funcozu. Пікантна заправка просто перетворить її смак. Завдяки використанню тофу, рецепт підійде тим, хто поститься і вегетаріанцям.

  • Квасоля стручкова - 150 грам
  • Брокколі - 200 грам
  • Тофу - 200 грам
  • Локшина - 150 грам
  • Імбир - 1 скибочку
  • Часник - 1 зубчик
  • Лимон - 1 штука
  • Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
  • Олія кунжутна - 2 Ст. Ложки
  • Оцет бальзамічний - 1 Ст. Ложка
  • Кунжут - 1 Ст. Ложка
  • Перець чилі мелений - За смаком
азіатський зелений салат - фото крок 1
Квасоля і брокколі відваріть майже до готовності, щоб овочі не втратили колір. Локшину відваріть відповідно до інструкції на упаковці і відкиньте на друшляк.
азіатський зелений салат - фото крок 2
Для заправки з'єднайте дрібно тертий імбир і часник, цедру і сік лимона, соєвий соус, кунжутне масло і оцет. Додайте чилі, перемішайте.
азіатський зелений салат - фото крок 3
Тофу наріжте кубиками.
азіатський зелений салат - фото крок 4
Готову локшину перемішайте з заправкою, овочами і тофу. Смачного!

Схожі рецепти