Азіатський зелений салат
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную рецепт дуже смачного салату! Такий салат цілком може замінити повноцінний прийом їжі, він дуже ситний, за рахунок локшини, тофу і овочів.
Для такого салату локшину можна взяти різну: рисову, гречану, funcozu. Пікантна заправка просто перетворить її смак. Завдяки використанню тофу, рецепт підійде тим, хто поститься і вегетаріанцям.
- Квасоля стручкова - 150 грам
- Брокколі - 200 грам
- Тофу - 200 грам
- Локшина - 150 грам
- Імбир - 1 скибочку
- Часник - 1 зубчик
- Лимон - 1 штука
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Олія кунжутна - 2 Ст. Ложки
- Оцет бальзамічний - 1 Ст. Ложка
- Кунжут - 1 Ст. Ложка
- Перець чилі мелений - За смаком
Квасоля і брокколі відваріть майже до готовності, щоб овочі не втратили колір. Локшину відваріть відповідно до інструкції на упаковці і відкиньте на друшляк.
Для заправки з'єднайте дрібно тертий імбир і часник, цедру і сік лимона, соєвий соус, кунжутне масло і оцет. Додайте чилі, перемішайте.
Тофу наріжте кубиками.
Готову локшину перемішайте з заправкою, овочами і тофу. Смачного!