Рецепт Азіатський зелений салат фото

Азіатський зелений салат
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Овочі , Брокколі
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти , Пісні страви
На обід , На вечерю , На швидку руку
Салати
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Пропоную рецепт дуже смачного салату! Такий салат цілком може замінити повноцінний прийом їжі, він дуже ситний, за рахунок локшини, тофу і овочів.

Опис приготування:

Для такого салату локшину можна взяти різну: рисову, гречану, funcozu. Пікантна заправка просто перетворить її смак. Завдяки використанню тофу, рецепт підійде тим, хто поститься і вегетаріанцям.

  • Квасоля стручкова - 150 грам
  • Брокколі - 200 грам
  • Тофу - 200 грам
  • Локшина - 150 грам
  • Імбир - 1 скибочку
  • Часник - 1 зубчик
  • Лимон - 1 штука
  • Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
  • Олія кунжутна - 2 Ст. Ложки
  • Оцет бальзамічний - 1 Ст. Ложка
  • Кунжут - 1 Ст. Ложка
  • Перець чилі мелений - За смаком
азіатський зелений салат - фото крок 1
Квасоля і брокколі відваріть майже до готовності, щоб овочі не втратили колір. Локшину відваріть відповідно до інструкції на упаковці і відкиньте на друшляк.
азіатський зелений салат - фото крок 2
Для заправки з'єднайте дрібно тертий імбир і часник, цедру і сік лимона, соєвий соус, кунжутне масло і оцет. Додайте чилі, перемішайте.
азіатський зелений салат - фото крок 3
Тофу наріжте кубиками.
азіатський зелений салат - фото крок 4
Готову локшину перемішайте з заправкою, овочами і тофу. Смачного!

Схожі рецепти