Зелений рулет з креветками і болгарським перцем
(покроковий рецепт з фото)
Відмінний річний сніданок або перекус! легкий омлет, велика кількість зелені, вітамінний перець і креветки. Приготуйте і ви не пошкодуєте!
Люблю омлети із зеленню. Ароматні і яскравий! Доповнивши омлет вершковим сиром, овочами і смачними креветками, Ви отримаєте вишуканий ситний сніданок. Пригощайтеся!
- Яйця - 2 штуки
- Білки яєчні - 2 штуки
- Шпинат - 100 грам (у мене заморожений)
- Зелень - 1 пучок (петрушка, кріп, Зелена цибуля)
- Борошно пшеничне в / сорт - 2 Ст. Ложки
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Часник - 1 зубчик
- Перець солодкий - 2 штуки (різнокольоровий)
- Сир сирний - 100 грам
- Соус песто - 2 Ст. Ложки
- Креветки - 100 грам (дрібні, очищені)
- Чорний перець - За смаком
Поставте духовку прогріватися до 200 градусів. У блендері пробийте зелень і шпинат з парою ложок холодної води.
Додати сіль, додайте яйця і яєчні білки, всипте борошно і влийте ложку оливкової олії. Добре пробийте до однорідності.
На деко, застелений пергаментним папером вилийте омлетну суміш і розрівняйте. Випікайте хвилин 5-7. Готовність перевіряйте пальцем - тісто має пружинити. Зарумянівать не потрібно і пересушувати теж.
Гарячий омлет зняти з пергаменту, перевернути і згорнути в щільний рулет за допомогою того ж пергаменту. Зафіксувати форму рулету зверху рушником і дати охолонути.
Тим часом займемося начинкою. Креветки очистити і обсмажити на ложці олії протягом 2 хвилин з пригніченим зубчиком часнику. Посолити і поперчити креветки по смаку. Перці прогріти в мікрохвильовці і зняти з них шкірку.
Остиглий рулет акуратно розгорнути, змастити сирним сиром і поверх нього трохи песто. Розкласти шматочки перцю, чергуючи їх за кольором. Зверху викласти креветки.
Туго згорнути рулет і загорнути в пергамент. Краї туго скрутити «цукеркою» і прибрати в холодильник на півгодини.
Нарізати рулет скибочками і подавати.