Зелена заправка для салату
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся рецептом своєї улюбленої зеленої заправки для салату! Вона виходить густий, вершкової, смачною і що не менш важливо, корисної! Ця заправка особливо хороша для тих, хто є мало зелені.
Докладніше, як приготувати зелену заправку для салату, я розповім нижче. Замість петрушки можна використовувати будь-яку зелень за смаком, наприклад, шпинат. Заправте їй будь-який салат зі свіжих або варених овочів і непомітно отримаєте всі необхідні вітаміни і мінерали!
- Кешью - 60 грам
- Вода - 160 мілілітрів
- Петрушка - 1/3 пучка
- Харчові дріжджі - 1 Ст. Ложка
- Лимонний сік - 1-2 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком
- Часник - 1 зубчик
Підготуйте всі інгредієнти.
Кешью залийте окропом і залиште на 30 хвилин. Після добре промийте горіхи.
Петрушку помийте, обсушити. Відокремте листя від стебел.
Подрібніть всі інгредієнти в блендері.
Зелена заправка для салату готова, смачного!