Італійська заправка для салату
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні італійська кухня вважається найпопулярнішою. І не тільки основні блюда, але і соуси, приправи. Рецепт італійської заправки для салату я вичитав в італійській кулінарній книзі. Ділюся.
Італійська заправка для салату, звичайно, не може обійтися без базиліка і оливкового масла. Гостро-солодка, завдяки Чилі перцю і меду, вона викликає апетит і створює ідеальну гармонію смаку. Обов'язково спробуйте. Італійську заправку можна використовувати для всіх салатів зі свіжих овочів.
- Оливкова олія - 100 мілілітрів
- Білий оцет - 2 Ст. Ложки
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка (свіжовичавлений.)
- Гілочки петрушки - 3-4 штук
- Листя базиліка - 5 штук
- Листя орегано - 3 штуки
- Часник - 1 зубчик
- Мелений майоран - 1 Чайна ложка
- Червоний чилі перець - 1 Чайна ложка
- Мед - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
У чашку, в якій будете готувати заправку, вилийте оливкова олія. Додайте оцту і лимонного соку. Перешкодьте.
Видавіть часник.
Дрібно порубати всю зелень.
Змішайте майоран і червоний мелений чилі перець.
Тепер змішайте всі інгредієнти в одній чашці. Додайте меду. Додати сіль, поперчіть за смаком. Як вид, італійська заправка для салату готується дуже просто.