Пікантна італійська заправка
(покроковий рецепт з фото)
Італійський смак - це трави, часник і оливкове масло. У більшості випадків ці додаткові інгредієнти є в складі закусок, салатів, гарячих страв і супів. І ми знову повторимо це яскраве поєднання!
Я є прихильником таких рецептів, адже часто вони виступають універсальними. Таким соусом можна заправити салат, подати до м'яса, рибі або зовсім використовувати як маринад. Пробуйте!
- Гірчичний - 2 чайних ложки
- Італійські трави сушені - 1 Чайна ложка
- Сіль - 0, 75 чайних ложки
- Чорний мелений перець - 0, 25 чайних ложки
- Пластівці червоного перцю - 0, 5 чайних ложки
- Винний червоний оцет - 100 мілілітрів
- Оливкова олія - 50 мілілітрів
- Часник - 1 зубчик
1. У скляну банку з кришкою викладіть гірчицю, перець пластівцями, італійські трави, сіль, чорний перець і пропущений через прес часник.
2. Потім до інгредієнтів влийте оцет і масло.
3. Заправку перемішайте, закривши кришку. Зберігайте в холодильнику.