Пікантна капуста, тушкована з яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Капусту як гарнір я дуже люблю. Здавалося б, як ще її можна приготувати? Додамо спецій, яблучко, - і нове, ароматне блюдо на столі. Смачно і в гарячому, і в холодному вигляді. Готуємо в мультиварці!
Аналогічним чином можна готувати капусту і на плиті. Тільки по черзі обсмажуйте всі овочі, а потім всі разом з капустою. Пряно, ароматно і дуже смачно!
- Капуста білокачанна - 700 грам
- Морква - 150 грам
- Цибуля ріпчаста - 150 грам
- Яблуко - 150 грам
- Куркума - 1/4 чайних ложки
- Коріандр мелений - 1/4 чайних ложки
- Кмин - 1/4 чайних ложки
- Кмин - 1/4 чайних ложки
- Паприка - 1/4 чайних ложки
- Ялівець - 1 Чайна ложка
- Часник - 3 зубчики
- Лавровий лист - 2 штуки
- Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Петрушка - 5 штук
1. Капусту нашаткуйте.
2. Морква і яблуко натріть на тертці.
3. Лук наріжте тонкими півкільцями.
4. Складіть всі овочі і спеції в чашу мультиварки, додайте олію. Готуйте в режимі "гасіння" 40 хвилин.
5. Додайте подрібнений часник, лавровий лист за 5 хвилин до закінчення готування.
6. Подавайте як гарнір або самостійне блюдо. Смачного!