Пікантна капуста
(покроковий рецепт з фото)
Хто любить мариновану капусту домашнього приготування, використовуйте мій простий і смачний рецепт. Капуста вийде пікантною і незвичайної.
Часто господині знаходяться в пошуках гарного рецепта швидкої маринованої капусти. Пропоную приготувати пікантну капусту з додаванням болгарського перцю і часнику. Вийде відмінна закуска для будь-якого випадку.
- Капуста білокачанна - 500 грам
- Перець солодкий - 1 штука (червоний)
- Часник - 2 зубчики
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Масло рослинне - 50 грам
- Оцет 9% - 2 Ст. Ложки
- Вода - 75 грам
- Цукор - 2 щіпки
Підготуйте інгредієнти для приготування пікантною капусти.
Капусту наріжте смужками.
Моркву натріть на дрібній тертці.
Солодкий червоний перець почистіть і наріжте смужками. Червоний колір ідеально підходить для рецепта і робить закуску більш яскравою і апетитною.
Складіть капусту в емальовану ємність: миску або каструлю.
Додайте моркву.
Додайте перець.
Видавіть часник до овочів.
Додайте сіль і цукор, ретельно перемішайте.
Полийте капусту маслом і оцтом, ще раз перемішайте і поставте в холодильник на добу.
Готову пікантну капусту подавайте до столу. Смачного!