Рецепт Пікантна курка фото

Пікантна курка
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі , Птах , Курка , Куряче філе
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти , Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Гостре
Кількість порцій: 6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Що ви хочете відчути в страві, коли говорите про нього"пікантне" ? З французької язика це слово перекладається як"колючий" , "привабливий" і"гострий на смак" . У цьому рецепті це яскраво видно.

Опис приготування:

Правильне поєднання досягається за рахунок приправ, яких в цьому рецепті багато. І обов'язково необхідний маринад, який додасть не тільки смак, але і м'яку текстуру. Але спочатку вам потрібно прочитати про те, як приготувати пікантну курку. Для цього підійде філе, яка повинна полежати в майонезі.

  • Куряче філе - 1 кілограм
  • Оливкова олія - 100 мілілітрів
  • Винний оцет - 50 мілілітрів (білий)
  • Майонез - 3 Ст. Ложки
  • Вустерширський соус - 1 Ст. Ложка
  • Сік лимона - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Часник - 1 зубчик
  • Паприка - 1 Ст. Ложка
  • Цибулевий порошок - 0, 5 Ст. Ложки
  • Кмин, гілочка - 2-3 штук
пікантна курка - фото крок 1
Перемішайте всі інгредієнти зі складу, виключаючи курку.
пікантна курка - фото крок 2
Перекладіть філе в щільний пакет. Влийте маринад. Перетріть інгредієнти. Залиште курку маринуватися (щільно закритій) від 30 хвилин 24 годин.
пікантна курка - фото крок 3
Запікайте мариноване філе на деку в духовці при 210 градусах або на грилі. Приблизно по 5 хвилин з кожного боку. Смачного!

Схожі рецепти