Пікантна курка
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6
Час приготування: 2 г. 0 хв.
Що ви хочете відчути в страві, коли говорите про нього"пікантне" ? З французької язика це слово перекладається як"колючий" , "привабливий" і"гострий на смак" . У цьому рецепті це яскраво видно.
Опис приготування:
Правильне поєднання досягається за рахунок приправ, яких в цьому рецепті багато. І обов'язково необхідний маринад, який додасть не тільки смак, але і м'яку текстуру. Але спочатку вам потрібно прочитати про те, як приготувати пікантну курку. Для цього підійде філе, яка повинна полежати в майонезі.
- Куряче філе - 1 кілограм
- Оливкова олія - 100 мілілітрів
- Винний оцет - 50 мілілітрів (білий)
- Майонез - 3 Ст. Ложки
- Вустерширський соус - 1 Ст. Ложка
- Сік лимона - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Часник - 1 зубчик
- Паприка - 1 Ст. Ложка
- Цибулевий порошок - 0, 5 Ст. Ложки
- Кмин, гілочка - 2-3 штук
Перемішайте всі інгредієнти зі складу, виключаючи курку.
Перекладіть філе в щільний пакет. Влийте маринад. Перетріть інгредієнти. Залиште курку маринуватися (щільно закритій) від 30 хвилин 24 годин.
Запікайте мариноване філе на деку в духовці при 210 градусах або на грилі. Приблизно по 5 хвилин з кожного боку. Смачного!