Заправка для салату з йогурту
(покроковий рецепт з фото)
Заправка для салату з йогурту - це один з правильних і смачних
Корисних варіантів, який сподобається всім. Заправка підійде для
Будь-якого салату - овочевого, м'ясного і т.Д.
Чим більше різних спецій, тим яскравішою за смаком вийде заправка.
Йогурт, звичайно ж, важливо використовувати чистий, без добавок. Густота
Йогурту може бути будь-який. Крім кропу, як в нашому варіанті, може
Взяти різні види зелені на свій розсуд. Заправка особливо вдало
Підійде для овочевого салату або салату з морепродуктами.
- Натуральний йогурт - 200 мілілітрів
- Сушений часник - 1 Чайна ложка
- Кріп - 1 пучок
- Паприка мелена - 1 Чайна ложка
- Куркума - - За смаком
- Гірчиця в зернах - - За смаком
- Сіль - - За смаком
- Мелений перець - - За смаком
1. Підготуйте всі продукти за списком.
2. Йогурт перелийте або перекладіть в глибоку миску.
3. Всипте в йогурт все спеції, які вказані в списку інгредієнтів. Від себе можете додати ще трохи спецій.
4. Додайте в йогурт гірчицю в зернах.
5. Кріп сполосніть і просушіть, наріжте дрібно і додайте щедру жменю в йогурт.
6. Перемішайте все і зніміть пробу, відрегулюйте смак соусу під себе.
7. Полийте смачним соусом салат і подавайте його до столу.
8. Смачного!