Рецепт Соус для салату з йогурту фото

Соус для салату з йогурту
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Молочні продукти , Зелень
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Салати , Соуси , До салату
Кількість порцій: 4
Час приготування: 10 хв.

Крім складових продуктів, смак салату залежить від заправки. Найчастіше використовують майонез, рослинна олія (оливкова, соняшникова та ін.). Спробуйте, як приготувати соус для салату з йогурту.

Опис приготування:

Такий соус низькокалорійний і легкий. Молочна кислота в складі йогурту сприяє швидкому засвоєнню і допомагає їжі краще перетравлюватися. Заправка з йогурту підходить для м'ясних, рибних і овочевих салатів. Готову страву можна подавати до різних гарнірів. Готується він дуже швидко і просто.

  • Йогурт несолодкий - 250 мілілітрів
  • Часник - 2 зубчики
  • Гострий червоний перець - 0, 25 чайних ложки
  • Зелень - За смаком (кріп, петрушка, Braai, м'ята)
  • Сіль - За смаком
соус для салату з йогурту - фото крок 1
1. У миску наливаємо йогурт, до нього додаємо гострий червоний мелений перець (можна використовувати і чорний), часник чистимо і видавлюємо через прес або подрібнюємо на дрібній тертці.
соус для салату з йогурту - фото крок 2
2. Моєму зелень, витираємо паперовим рушником і відокремлюємо листочки від гілочок, нарізаємо їх дрібно і додаємо до йогурту.
соус для салату з йогурту - фото крок 3
3. Готовий соус ретельно перемішуємо і відправляємо в холодильник, зберігаємо не більше 24 годин або заправляємо салат відразу. Смачного!

Схожі рецепти