Рецепт Соус для салату з йогурту фото

Соус для салату з йогурту
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Молочні продукти, Зелень
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Салати, Соуси, До салату

Крім складових продуктів, смак салату залежить від заправки. Найчастіше використовують майонез, рослинна олія (оливкова, соняшникова та ін.). Спробуйте, як приготувати соус для салату з йогурту.

Такий соус низькокалорійний і легкий. Молочна кислота в складі йогурту сприяє швидкому засвоєнню і допомагає їжі краще перетравлюватися. Заправка з йогурту підходить для м'ясних, рибних і овочевих салатів. Готову страву можна подавати до різних гарнірів. Готується він дуже швидко і просто.

  • Йогурт несолодкий - 250 мілілітрів
  • Часник - 2 зубчики
  • Гострий червоний перець - 0, 25 чайних ложки
  • Зелень - За смаком (кріп, петрушка, Braai, м'ята)
  • Сіль - За смаком
соус для салату з йогурту - фото крок 1
1. У миску наливаємо йогурт, до нього додаємо гострий червоний мелений перець (можна використовувати і чорний), часник чистимо і видавлюємо через прес або подрібнюємо на дрібній тертці.
соус для салату з йогурту - фото крок 2
2. Моєму зелень, витираємо паперовим рушником і відокремлюємо листочки від гілочок, нарізаємо їх дрібно і додаємо до йогурту.
соус для салату з йогурту - фото крок 3
3. Готовий соус ретельно перемішуємо і відправляємо в холодильник, зберігаємо не більше 24 годин або заправляємо салат відразу. Смачного!

Схожі рецепти