Соус з йогурту до курки
(покроковий рецепт з фото)
Ось вирішила приготувати курку і стала думати, з яким же соусом її подати? Вийшло дуже смачно. Універсальний соус!
Сир розтираємо, додаємо тертий огірок, подрібнену зелень, йогурт і інші інгредієнти. Ретельно перемішуємо до однорідної консистенції і подаємо до столу охолодженим.
- Сир 9% - 200 грам
- Йогурт - 150 мілілітрів
- Петрушка - 50 грам
- Часник - 2 зубчики
- Огірок маринований - 2 штуки
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль і перець чорний мелений - 1 грам
Сир помістити в миску. Якщо у вас домашній крупінчатий сир, його краще протерти через сито.
Очистіть огірок від шкірки. Натріть огірок на великій тертці.
Додайте йогурт, сіль, перець чорний мелений, видавіть через прес часник.
Замість йогурту можна взяти сметану.
Замість йогурту можна взяти сметану.
Додайте багато подрібненої петрушки.
Додайте 2 ст. Ложки рослинної олії. Змішайте всі. Викладіть в соусник і подайте до столу.