Соус з йогурту до курки і м'яса
(покроковий рецепт з фото)
Цей соус ще називають цацики - традиційний грецький соус, який подають до курки. Але його можна також подати до риби або іншому м'яса. А можна просто намазати на хліб і з'їсти з задоволенням.
Смачний соус готується дуже просто. Змішайте подрібнені м'яту і кріп з тертим огірком. Додайте видавлений часник, червоний перець, сіль, масло і йогурт. Добре перемішайте і поставте соус в холодильник на 30 хвилин, потім можна подавати на стіл. Смачного!
- Йогурт - 500 грам
- Кріп - 1 пучок
- Огірок - 2 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Подрібнена м'ята - 2 Ст. Ложки
- Червоний перець - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - За смаком
Потріть огірки на тертці і відіжміть сік.
Подрібніть м'яту і кріп.
Змішайте огірки і зелень, додайте видавлений часник, червоний перець, сіль і масло.
Додайте йогурт і добре перемішайте. Поставте соус в холодильник на 30 хвилин, потім можна подавати на стіл.