Рецепт Заправка для фунчози фото

Заправка для фунчози
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти, Авокадо
Вегетаріанське харчування
На швидку руку
Салати, Соуси, Заправки для салатів

Багато хто бачив у великих супермаркетах готову фунчозу. Мені, як і багатьом, подобається це смачне корейське блюдо. Нещодавно мені попався рецепт заправки, з якої можна приготувати цю страву у себе вдома.

Funčoza - блюдо азіатської кухні, яке готують із сухої локшини (або скляній локшини, як інакше її називають) і приправ - маринованого перцю, морква, лука і інших овочів. Подається страва в гарячому або холодному вигляді. Можна також подавати його з м'ясом або грибами.

Як приготувати заправку для фунчози?

1. Доведіть воду до кипіння в невеликій каструлі. Киньте в киплячу воду цукор і помішуйте до його повного розчинення.

2. Після цього додайте рослинне масло, оцет, перець чорний мелений, кислоту лимонну, мелені коріандр, імбир і перець чилі. А також дрібно порубати часник і додайте в заправку.

3. Отриману суміш добре перемішайте, доведіть до кипіння. Потім зніміть з вогню і остудіть під закритою кришкою.

Готову заправку використовують для салату "фунчоза" та інших салатів восточноазиатской кухні. З нею ви зможете спробувати нові незвичайні страви.

Смачного!


  • Масло рослинне - 200 мілілітрів
  • Оцет 9% - 80 мілілітрів
  • Цукор - 3 чайних ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Перець чорний мелений - 0, 5 чайних ложки
  • Кислота лимонна - 0, 5 чайних ложки
  • Коріандр мелений - 0, 5 чайних ложки
  • Імбир - 0, 5 чайних ложки
  • Перець чилі мелений - 0, 5 чайних ложки
  • Часник - 3 зубчики
  • Вода - 100 штук
Funčoza - блюдо азіатської кухні, яке готують із сухої локшини (або скляній локшини, як інакше її називають) і приправ - маринованого перцю, морква, лука і інших овочів. Подається страва в гарячому або холодному вигляді. Можна також подавати його з м'ясом або грибами.

Як приготувати заправку для фунчози?

1. Доведіть воду до кипіння в невеликій каструлі. Киньте в киплячу воду цукор і помішуйте до його повного розчинення.

2. Після цього додайте рослинне масло, оцет, перець чорний мелений, кислоту лимонну, мелені коріандр, імбир і перець чилі. А також дрібно порубати часник і додайте в заправку.

3. Отриману суміш добре перемішайте, доведіть до кипіння. Потім зніміть з вогню і остудіть під закритою кришкою.

Готову заправку використовують для салату "фунчоза" та інших салатів восточноазиатской кухні. З нею ви зможете спробувати нові незвичайні страви.

Смачного!

Схожі рецепти