Рецепт Салат з фунчози по-корейськи фото

Салат з фунчози по-корейськи
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Овочі , Локшина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 3
Час приготування: 2 г. 20 хв.

В азіатських ресторанах можна зустріти безліч рецептів приготування фунчози. Її роблять для святкового та повсякденного столу. Пропонуємо спробувати, як приготувати салат з фунчози по-корейськи.

Опис приготування:

Якщо незвичайну назву вас лякає, то можете сміливо видихнути, адже фунчоза - це звичайна азіатська рисова вермішель. Її можна додавати в суп, салати або готувати гарніри. Вона не розварюється і добре засвоюється організмом. Дивіться, як приготувати салат з фунчозой. Він дуже поживний і смачний. Його можна презентувати як самостійну страву, без всяких гарнірів.

  • Funčoza - 100 грам
  • Огірок - 100 грам
  • Болгарський перець - 30 грам
  • Зелень - 20 грам
  • Корейська заправка для фунчози - 80 грам
  • Морква - 70 грам
  • Часник - 1 зубчик
салат з фунчози по-корейськи - фото крок 1
1. Funchozu з zamachivaem 6 хвилин у гарячій воді, після чого перекидаємо на сито і промиваємо під проточною холодною водою.
салат з фунчози по-корейськи - фото крок 2
2. Морква шаткуємо дрібно на тертці для моркви по-корейськи або нарізаємо тонкою соломкою, огірок і перець миємо й нарізаємо тонкою соломкою.
салат з фунчози по-корейськи - фото крок 3
3. Зелень миємо, висушуємо паперовим рушником і нарізаємо дрібно. Часник чистимо і нарізаємо дрібно.
салат з фунчози по-корейськи - фото крок 4
4. Промиту фунчозу, зелень з часником і всі овочі перекладаємо в миску. Кладемо заправку по-корейськи і перемішуємо. Наполягаємо в холодильнику близько двох годин, після чого ще раз перемішуємо і подаємо до столу.

Схожі рецепти