Салат з фунчози по-корейськи
(покроковий рецепт з фото)
В азіатських ресторанах можна зустріти безліч рецептів приготування фунчози. Її роблять для святкового та повсякденного столу. Пропонуємо спробувати, як приготувати салат з фунчози по-корейськи.
Якщо незвичайну назву вас лякає, то можете сміливо видихнути, адже фунчоза - це звичайна азіатська рисова вермішель. Її можна додавати в суп, салати або готувати гарніри. Вона не розварюється і добре засвоюється організмом. Дивіться, як приготувати салат з фунчозой. Він дуже поживний і смачний. Його можна презентувати як самостійну страву, без всяких гарнірів.
- Funčoza - 100 грам
- Огірок - 100 грам
- Болгарський перець - 30 грам
- Зелень - 20 грам
- Корейська заправка для фунчози - 80 грам
- Морква - 70 грам
- Часник - 1 зубчик
1. Funchozu з zamachivaem 6 хвилин у гарячій воді, після чого перекидаємо на сито і промиваємо під проточною холодною водою.
2. Морква шаткуємо дрібно на тертці для моркви по-корейськи або нарізаємо тонкою соломкою, огірок і перець миємо й нарізаємо тонкою соломкою.
3. Зелень миємо, висушуємо паперовим рушником і нарізаємо дрібно. Часник чистимо і нарізаємо дрібно.
4. Промиту фунчозу, зелень з часником і всі овочі перекладаємо в миску. Кладемо заправку по-корейськи і перемішуємо. Наполягаємо в холодильнику близько двох годин, після чого ще раз перемішуємо і подаємо до столу.