Салат з фунчози з огірком
(покроковий рецепт з фото)
Азіатська локшина фунчоза просто ідеальна для приготування швидких страв! Подавати її можна як в гарячому, так і холодному вигляді. Пропоную вашій увазі свій рецепт салату з фунчози з огірком.
Докладніше, як приготувати салат з фунчози з огірком, я розповім нижче. Замість арахісового урбеча можна взяти будь-яку іншу горіхову пасту, особливо добре підійде мигдальна. Також в заправку можна додати часник і свіжий корінь імбиру за смаком. Готується дуже просто, виходить соковито, смачно і ситно.
- Funčoza - 50 грам
- Огірок - 1-2 штук
- Болгарський перець - 1/2 штуки
- Петрушка - За смаком
- Морква по-корейськи - 50-80 грам
- Масло рослинне - 1-2 Ст. Ложок
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Арахісовий урбеч - 1 Ст. Ложка
- Яблучний оцет - 1 Ст. Ложка
- Кунжут - 1 Ст. Ложка
Підготуйте всі інгредієнти.
Фунчозу залийте гарячою водою і залиште на 5-7 хвилин. Потім промийте в холодній воді.
Огірок і болгарський перець наріжте соломкою або натріть на тертці корейської. Петрушку дрібно порубати.
Потім приготуйте заправку для салату. Змішайте арахісовий урбеч, соєвий соус, масло і яблучний оцет.
Фунчозу і морква по-корейськи наріжте на шматочки зручного розміру. Перекладіть їх у велику миску, додайте петрушку, болгарський перець, огірок і заправку. Добре перемішайте. Зверху посипте кунжутом.
Салат з фунчози з огірком готовий, смачного!