Рецепт Салат з фунчози з огірком фото

Салат з фунчози з огірком
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Овочі , Огірок , Локшина
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 15 хв.

Азіатська локшина фунчоза просто ідеальна для приготування швидких страв! Подавати її можна як в гарячому, так і холодному вигляді. Пропоную вашій увазі свій рецепт салату з фунчози з огірком.

Опис приготування:

Докладніше, як приготувати салат з фунчози з огірком, я розповім нижче. Замість арахісового урбеча можна взяти будь-яку іншу горіхову пасту, особливо добре підійде мигдальна. Також в заправку можна додати часник і свіжий корінь імбиру за смаком. Готується дуже просто, виходить соковито, смачно і ситно.

  • Funčoza - 50 грам
  • Огірок - 1-2 штук
  • Болгарський перець - 1/2 штуки
  • Петрушка - За смаком
  • Морква по-корейськи - 50-80 грам
  • Масло рослинне - 1-2 Ст. Ложок
  • Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
  • Арахісовий урбеч - 1 Ст. Ложка
  • Яблучний оцет - 1 Ст. Ложка
  • Кунжут - 1 Ст. Ложка
салат з фунчози з огірком - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
салат з фунчози з огірком - фото крок 2
Фунчозу залийте гарячою водою і залиште на 5-7 хвилин. Потім промийте в холодній воді.
салат з фунчози з огірком - фото крок 3
Огірок і болгарський перець наріжте соломкою або натріть на тертці корейської. Петрушку дрібно порубати.
салат з фунчози з огірком - фото крок 4
Потім приготуйте заправку для салату. Змішайте арахісовий урбеч, соєвий соус, масло і яблучний оцет.
салат з фунчози з огірком - фото крок 5
Фунчозу і морква по-корейськи наріжте на шматочки зручного розміру. Перекладіть їх у велику миску, додайте петрушку, болгарський перець, огірок і заправку. Добре перемішайте. Зверху посипте кунжутом.
салат з фунчози з огірком - фото крок 6
Салат з фунчози з огірком готовий, смачного!

Схожі рецепти