Рецепт Салат з фунчози фото

Салат з фунчози
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Овочі , Морква , Огірок
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Якщо ви любите азіатську кухню, тоді обов'язково візьміть на замітку цей нескладний, але дуже класний варіант, як приготувати салат з фунчози зі свіжими овочами і пікантною заправкою. Рекомендую!

Опис приготування:

Сам процес не забере у вас багато часу, але щоб салатик добре просочився, його потрібно витримати в холодильнику не менше двох годин. Використовувати ви можете не тільки зазначені овочі, але і інші, які виявляться у вас під рукою. У такий салатик, до речі, ви можете додати також відварну курочку або морепродукти, наприклад.

  • Funčoza - 100 грам
  • Морква - 1 штука
  • Огірок - 1 штука
  • Солодкий перець - 1 штука
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Зелень - 1 пучок
  • Заправка для фунчози - За смаком
  • Соєвий соус - 3-4 Ст. Ложок
салат з фунчози - фото крок 1
1. Ось такий простий і корисний набір інгредієнтів ви будете використовувати.
салат з фунчози - фото крок 2
2. Залийте фунчозу гарячою водою і залиште на 4-5 хвилин.
салат з фунчози - фото крок 3
3. Після промийте та висушіть на друшляку.
салат з фунчози - фото крок 4
4. Очистіть моркву і натріть на тертці, щоб вийшла довга соломка.
салат з фунчози - фото крок 5
5. Слідом точно так же натріть огірочок.
салат з фунчози - фото крок 6
6. І солодкий перець, попередньо очищений від насіння.
салат з фунчози - фото крок 7
7. Подрібніть свіжу зелень. Використовувати можна петрушку, Kinzu, кріп, базилік.
салат з фунчози - фото крок 8
8. Зберіть всі інгредієнти в глибокому салатнику. Додайте пропущений через прес часник, соєвий соус і заправку.
салат з фунчози - фото крок 9
9. Акуратно все перемішайте і відправте в холодильник на пару годин. Смачного!

Схожі рецепти