Салат з фунчози
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите азіатську кухню, тоді обов'язково візьміть на замітку цей нескладний, але дуже класний варіант, як приготувати салат з фунчози зі свіжими овочами і пікантною заправкою. Рекомендую!
Сам процес не забере у вас багато часу, але щоб салатик добре просочився, його потрібно витримати в холодильнику не менше двох годин. Використовувати ви можете не тільки зазначені овочі, але і інші, які виявляться у вас під рукою. У такий салатик, до речі, ви можете додати також відварну курочку або морепродукти, наприклад.
- Funčoza - 100 грам
- Морква - 1 штука
- Огірок - 1 штука
- Солодкий перець - 1 штука
- Часник - 1-2 зубчиків
- Зелень - 1 пучок
- Заправка для фунчози - За смаком
- Соєвий соус - 3-4 Ст. Ложок
1. Ось такий простий і корисний набір інгредієнтів ви будете використовувати.
2. Залийте фунчозу гарячою водою і залиште на 4-5 хвилин.
3. Після промийте та висушіть на друшляку.
4. Очистіть моркву і натріть на тертці, щоб вийшла довга соломка.
5. Слідом точно так же натріть огірочок.
6. І солодкий перець, попередньо очищений від насіння.
7. Подрібніть свіжу зелень. Використовувати можна петрушку, Kinzu, кріп, базилік.
8. Зберіть всі інгредієнти в глибокому салатнику. Додайте пропущений через прес часник, соєвий соус і заправку.
9. Акуратно все перемішайте і відправте в холодильник на пару годин. Смачного!